Soinilainen moottorikelkkailija Feetu Koskinen ajoi pro-luokan Sprintin Suomen mestariksi

1
Feetu Koskinen pro-luokka
Suomen Mestaruus taskussa Feetu Koskisen seuraava tähtäin on enduron SM-sarjassa
Feetu Koskinen vei toissa viikonloppuna (20-21.2.) molempien Sprintin osakilpailuiden voitot ja otti Suomen mestaruuden kahden pisteen erolla toiseksi tulleeseen Siilinjärven Jesse Hottiseen. Pronssille ajoi Mikko Väätäjä Oulusta. Sprintin Suomen mestaruudesta käytiin todellista pistetaistelua ja Pro-luokan mestaruus ratkesi viimeisessä lähdössä.

Pro-luokan yhteistuloksissa korkeimmat pisteet keräsi Feetu Koskinen. Koskinen oli lauantain tapaan myös sunnuntain kokonaistuloksissa nopein.

Koskinen kertoi kisan jälkeen mikä ratkaisi mestaruuden tänäkin vuonna hänen edukseen.

– Kova työ ja tiettyyn päämäärään pyrkiminen niin henkilökohtaisesti kuin tiiminäkin. Paketin on oltava kasassa tänä päivänä jos meinaa menestyä. Tasaisuus ei enää riitä, vaan täytyy pystyä kovassa paineessa pitämään pää kylmänä.

Sonkajärven ja Kajaanin kilpailureitit poikkesivat melkolailla toisistaan. Koskinen piti hyvänä asiana, että Kajaanissa reitti oli enemmän jäistä kuin Sonkajärvellä.

– Reitit oli melko erilaisia. Sonkajärvellä oli tehty hirmu työ ja lunta oli saatu kerättyä reitille hyvin ja  siellä päästiin ajamaan kunnon pattiakin. Kajaanissa taas lipsuteltiin jääränniä, joten kaikennäköistä pariin päivään mahtui!  Jään ajaminen tunnetusti meikäläiselle sopii, mutta ison harppauksen tiimi on tehnyt kelkan kehityksessä myös patikkoon.

Taistelu oli todella tiukkaa loppuun asti ja Feetu kuittaakin terveiset tiukan taistelun jälkeen kilpakumppaneille.

– Täytyy antaa iso kiitos kilpakumppaneille!  En muista milloin näin tiukkaa kisaa oltaisiin ajettu. Kaikki oli auki kun lähdettiin viimeiseen lähtöön.

Suomen Mestaruus taskussa Feetu Koskisen seuraava tähtäin on enduron SM-sarjassa.

Herranen lounas maaliskuu700x

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI