Soinin Keskusurheilukenttä valmis

0
Uutta pintaa Soinin urheilukentällä

Viimeisiä lankkuja kiinnitetään Soinin urheilukentän katsomorakennuksiin, juoksuradat ovat valmiit. Kenttä odottaa kovia kilpailuja.

Kari Laasala

Hankekoordinaattori Kari Laasala kertoo, hankkeen tavoitteena on ollut rakentaa lähiliikunta-alue, jonka keskeinen sijainti mahdollistaa eri ikäryhmille monipuolisen ja turvallisen liikunta-alueen. Lasten liikunnan kasvattaminen kaikin keinon on Soinin Sisu ry:n tärkeä tavoite.  Hyvät ja turvalliset liikuntapaikat ovat myös tärkeä osa tavoitteen toteutumisen kannalta, yhdessä laadukkaan toiminnan kanssa.

Yhteistalo ja hyppyaluetta.

Keskusurheilukenttä hanke edistää väestön hyvinvointia ja siten edesauttaa elämänlaatua, niin liikunnan edistämisen, kuin harrastusmahdollisuuksien kehittämisen ansiosta. Hyvät ulkoliikunta-alueet ovat  parhaimmillaan vetovoimatekijä, joka houkuttelee alueen väestöä omaehtoiseen liikkumiseen ja antaa alueen lapsille ja nuorille mahdollisuuden kehittää omia liikkumisen taitoja.

Nyt tämä hanke on loppusuoralla ja viimeiset lankut katsomoissa ovat kiinnitysvaiheessa. Hankkeen budjetti oli myös merkittävä ja on vaatinut myös paljon talkootyötä Soinin Sisun taholta. Iso osa investoinnista on myös ajanmukainen maalikameralaitteisto ja kentän äänentoisto.

 Rahoitus

  • EU ja valtio 184 935 €
  • Kuntaraha 46 234 €
  • Soinin Sisu ry 77 056 €
  • 308 225 €

 

JÄTÄ KOMMENTTI