Soinin Sisun yleisurheilukausi käynnistyi

1
Kuvassa Sisun kesän ohjaajat ja osa sponsoreista. Ylärivi: vas. Sirpa Välimäki (OP), Sami Jussila (Puutuote Jussila), Mikko Silvonen (PEMI Forest) ja Minna Välimäki (yu.jaoston puh. joht.)

Tänään käynnistyi Soinin Sisun yleisurheilukoulu vauhdikkaasti. Kentällä hääri aloituspäivänä lahes sata lasta ohjaajien johdolla. Koulu jatkuu aina 6. elokuuta saakka joka tiistai.

Lisäksi on kolme Hippo-Cup kisaa 8.5., 2.7., 6.8. sekä Hippo-ottelut 28.7. Kunniakierros juostaan tai kävellään  11.6., Silja Line seurakisat 18.7., Viiskuntakisat ovat 30.7. Juniorivalmennusryhmä aloittaa 9.5., jatkuen tiistaisin, samoin tiistaisin pienten yleisurheilukoulu alkaa 21.5., jatkuen tiistaisin. Maastojuoksukisat juostaan pururadalla 27.8.

Liikuntaa on siis runsaasti lapsille. Lapsia ohjaa kymmenen koulutettua ohjaajaa ja yhteyshenkilönä toimii Tiina Ojala.

Yleiurheilua tukevat kuvassa näkyvien lisäksi: Koneurakointi Aki Sammalisto Oy, KM Rahti Oy, Matec-Trailer Oy ja KMarket Kaneli.

Kilpailutoimintaan Sisun urheilijat osallistuvat myös muilla paikkakunnilla.

1 KOMMENTTI

  1. Hieno suoritus pieneltä seuralta, tärkeää työtä! Pitäkää kiinni noista urheilijan aluista, niin menestystä pukkaa jatkossa. Erittäin tärkeässä osassa ovat myös vapaa-aikaansa uhraavat ohjaajat ja tietenkin myös sponsorit. Toivottavasti naapurikuntienkin urheiluseurat heräävät unestaan ja satsaavat kunnolla juniorityöhön. Great Job Soinin Sisu!

JÄTÄ KOMMENTTI