SUPERPESIS | Ankkurien ilme jäi tauolla pukukoppiin – Vimpeli vei tutusti pisteet

0
Janne Heimosen huima kehityminen lautasen ääressä tylsytti kotijoukkueen parhaan terän (Jukka Ketonen/K-Media)

ANKKURIT – VIMPELI 0-2 (0-1, 0-7

Alajärven Ankkurien hyvä ensimmäisen jakson taistelu ja kamppailu ilme ei riittänyt koko ottelun ajan naapuriseura Vimpelin Vetoa vastaan lauantaina iltapäivällä pelatussa miesten Superpesisottelussa. Ottelun ensimmäisen jakson ratkaisi ex-ankkuri Viljo Sillanpää iskemällä jaksovoiton isäntien nenän edestä. Vimpeli ei antanut armoa kotijoukkueelle, kun se sai eka jakson alkukangertelun jälkeen sisäpelinsä kulkemaan toisella jaksolla. Ankkurit saivatkin olla tyytyväsiä, että tulostaululle ei nostettu päätösjakson päätteeksi kaksinumeroisia lukuja, niin radikaalisti isäntien sisäpelin ja ulkopelin tehot lopahtivat. Oliko ottelun parhaaksi pelaajaksi kohonneen Vedon lukkarin Janne Heimosen työskentely vaiko Vedon koko joukkueen talven aikan petraantunut ulkopeli liian kova pala purtavaksi. Mutta viime vuosien tapaan jälki oli kovin tutunomaista  ”kaverusten” kohtaamisessa Kitrolla tälläkin kertaa. Veto on aloittanut kauden alun yllättävänkin väkevästi, jossa se on nuijinut Ankkurien lisäksi, vieläpä suurinumeroisesti, kauden hallitsevan mestarin Joensuun Mailan. Kuuntele ykköspalkittujen pelaajien sekä joukueiden pelinjohtajien kommentit heti ottelun jälkeen.

Viljo Sillanpää oli Vedon kakkospalkittu, ja iski ottelussa kaksi tärkeää juoksua. Ensimmäisen jakson ainokainen oli Viljon käsialaa, joka vei samalla Ankkurien ”oljenkorren” tiukassa jaksokamppailussa. (Jukka Ketonen/K-Media)

Alajärvi: 0 0 0 0 = 0 | 0 0 0 0 = 0 | 0
Vimpeli: 0 0 1 0 = 1 | 3 3 1 0 = 7 | 2

Alajärvi:
Palkitut: I Mikael Penninkangas, II Severi Piispanen

Vimpeli: Olli Heikkala 1/1, Mikko Kanala 0/2, Sami Haapakoski 1+0/1, Matias Rinta-aho 0/1, Janne Heimonen 0/1, Viljo Sillanpää 2/0, Severi Lassila 0/1, Jere Saukko 0/1, Perttu Ruuska 1/0, Janne Mäkelä 2/0, vapaat 1
Palkitut: I Janne Heimonen, II Viljo Sillanpää

Tuomarit: Joona Tervonen ja Turo Timo

Yleisöä: 1733

Ankkurien ”pakka hajosi” mainion ja vahvan ensimmäisen jakson jälkeen mystisesti. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Mikael Penninkangas (JK/K-Media)

 

KUUNTELE PELAAJIEN JA PELINJOHTAJIEN KOMMENTIT

Äänessä: 1. AA:n ykköspalkittu, jokeri Mikael Penninkangas, 2. ViVe:n ykköspalkittu, lukkari Janne Heimonen ja pelinjohtajat 3. AA:n Jari Mäkelä ja 4. ViVe:n Markku Hylkilä.

  

JÄTÄ KOMMENTTI