SUPERPESIS | Ankkurit käynnisti tutusti leirityksellä kauden 2017

0
Alajärven Kitron urheiluhallissa saa loikkiminen jatkua kuten ennenkin (pitkän loikan tekijä Ankkurien lyöjätykki ja pääkotiuttaja Sami Mikkolanaho) jpnews.fi/Arkistokuva

Alajärven Ankkureiden Superpesismiehistö aloitti valmistautumisen uuteen kauteen ensimmäisellä yhteisellä kokoontumisella viikonvaihteessa. Ensimmäinen leirityksen pääpaino oli erilaisilla nopeus- ja voimatestauksissa. Leirityksiä joukkueella on joka toinen viikonloppu, ja lajiharjoittelukin tulee mukaan kuvioon heti alkuvaiheessa.

Joukkue on muuttunut viime kaudesta jonkin verran ja uusia kasvoja ”tutustumistreeneissä” oli neljä kappaletta. Ensimmäistä kertaa mukana olivat kauden uusista tulokkaista Ville Väliaho, Niko J. Korhonen, Riku Niemi ja Juha Katajisto.
Väliahon pelipaikka on lukkari ja kaksikko Korhonen-Katajisto taistelevat polttolinjan ulkopelipaikoista. Niemi on pelannut sekä lukkarina että kopparina.
Myös valmennusryhmässä on tapahtunut muutoksia. Fysiikkavalmennuksesta tällä kaudella vastaa Ismo Ankkuri. ”IC”:n lisäksi uusi mies löytyy myös huoltopuolelta, kun Niko Luomala ottaa vetovastuun. Kurejoen Kurin kasvatti, Jari Juuti päätti 13 vuoden komean rupeaman, joukkueen ”äitinä” tai paremminkin komppanian vääpelinä, kauteen 2016.
Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI