SUPERPESIS | Ankkurit ”lahjoitti” koko pistepotin Koskenkorvalle

0
Koskenkorva vei ottelua Kitrolla 2-0 (JK/K-Media/jpnews.fi

ANKKURIT – KOSKENKORVA  0-2 (1-2,0-5)

Alajärven Ankkurit ja Koskenkorvan Urheilijat pelailivat elokuun aurinkoisen lauantaiehtoon ottelunsa Kitrolla maltillisesti ilman sen kummempia pelillisiä asioita esittämättä. Ja jos esitti, niin se oli vierailijajoukkue Kossu. Koskenkorva teki tarvittavat juoksut ykköspalkittunsa Ville-Veikko Ollin johdattamana ja isännät varmistivat ”häviönsä” ehkä taktisellakin kaaviolla jo tiedossa olleita ja tulevia sarjajärjestelmän mukaisia karsintapelejä ajatellen.  Ankkurien surkea sarjakausi on jatkunut jo talven hallipeleistä lähtien monen mielestä ennakoidun surkeana myöskin koko stadionkauden. Mitkään konstit eivät ole auttaneet joukkueen nostamisessa yhä upottavammaksi käyneestä ”supersuosta”. Viime viikon oljenkorret jäivät inhottavan kauaksi. Hyvinkään Tahko jopa käänsi vielä ”puukkoa haavassa” vieden lopulta molemmat jaksot niukasti juoksun erolla. Pihkalassa vierailu oli lopullinen niitti joka sementoi Ankkurit entistä tiukemmin sarjan jumbosijalle. Nyt suoraan sarjassa pysymiskamppailuihin joutumista odotellessa on rehellisestikin tunnustettava, että enemmän asioita lienee seurassa tehty väärin kuin oikein. Yleisen keskustelun näistä toivoisi käyvän kauden jälkeen vilkkaana eri tahoilla, koska sieltä voi löytyä se ”kultajyvänen”. Kaikkeen muuhun lähivuotiseen ja tämän hetkiseen on vaikea juuri tällä hetkellä löytää luottoa ja uskottavuutta.

Ankkurien ykköspalkittu oli joukkueen ”Lonely Rider”, lukkari Miika Keski-Petäjä jolta sujuvat tarvittaessa vaaralliset sisäpelin sivallukset ja eteneminen. (JK/K-Media/jpnews.fi)

Kuuntele ykköspalkittujen pelaajien ja joukkueiden pelinjohtajien kommentit heti ottelun jälkeen.

Äänessä: Ville-Veikko Olli (KoU) ja Miika Keski-Petäjä (AA), sekä pelinjohtajat Jukka Latvala (KoU) ja Risto Ojanperä (AA)

Isäntien ainokaisen juoksun ottelun ensimmäisellä jaksolla iski Antti Pukkinen ja toi Keski-Petäjä (JK/K-Media/jpnews.fi)

Ankkureille ottelu Koskenkorvaa vastaan oli alkusarjan viimeinen kotiottelu ja vielä on jäljellä, pelinjohtaja Risto Ojanperän sanoin, harjoitusottelu Sotkamon Jymyä vastaan Hiukassa. Peli jolla ei ole merkitystä ainakaan Ankkureille, sillä ”pistejuna” on jo liian kaukana ja vastustajan saaminen karsintoihin muiden joukkueiden ”pelaamien” otteluiden varassa. Kaikella todennäköisyydellä Ankkureita vastaan asettuu savolaisjoukkue Siilinjärvi Pesis, joka saa kotiedun paras viidestä järjestelmällä pelattavassa karsintasarjassa. Kotietu määräytyy runkosarjan sijoituksen mukaan. Tuon karsinnan hävinnyt joukkue putoaa Ykköspesikseen ja voittaja jatkaa vielä karsintojaan Ykköspesiksen toiseksi parhaan kanssa. Tiukat kamppailut ”mitalista” eli sarjapaikan pitämisestä jatkuvat myös Kitrolla, otteluissa missä mikään tavanomainen ei enää riitä! Etenkin kannustavan yleisön mukanaolo niin kotipeleissä ja vieraspeleissä on merkittävässä roolissa.

Moninkertaiset Itä-Länsi-pelaajat ja Suomen mestarit (Sotkamon Jymy) Kosti ja Immo Rautiainen pelasivat ensimmäistä kertaa tuomariparina Kitrolla ottelussa Koskenkorvaa vastaan. Kossun lukkari Atte Brandt joko ”tiesi” Ankkurien merkit tai pelasi muuten vaan mainion pelin. Lyömässä kotijoukkueen kultakypärä ja isoimman kehitysloikan pesäpalloilijana Ankkureissa kaudella ottanut Manu Haukkala. (JK/K-Media/jpnews.fi)

Alajärvi:           0 0 0 1 = 1 | 0 0 0 0 = 0 | 0
Koskenkorva: 1 1 0 0 = 2 | 0 1 3 1 = 5 | 2

Alajärvi: Miika Keski-Petäjä 0/1, Antti Pukkinen 1/0
Palkitut: I Miika Keski-Petäjä, II Nestori Yli-Sissala

Koskenkorva: Petrus Puputti 0/2, Otto Kauppinen 0/2, Juuso Vuorenmäki 0/1, Patrik Wahlsten 1/0, Juho Toivola 1/1, Ville-Veikko Olli 1+2/1, harhat 2
Palkitut: I Ville-Veikko Olli, II Petrus Puputti

Tuomarit: Kosti Rautiainen ja Immo Rautiainen

Yleisöä: 1172

…SELEVÄ PALO! (JK/K-Media/jpnews.fi)

 

JÄTÄ KOMMENTTI