SUPERPESIS | Ankkurit leireilivät koko joukkueella viikonloppuna – pelinjohtaja Mäkelä ja fysiikkavalmentaja Vannesluoma haastattelussa!

0
Ankkurit Superpesisjoukkue 2019 (kuva: jpnews.fi/JK)

Pelinjohtaja Jari Mäkelä ja fysiikkavalmentaja Veijo Vannesluoma olivat koonneet koko joukkueen kasaan kauden ensimmäiseen kuntotestiviikonloppuun. Treenileiriä vedetään niin Kuortaneen Urheiluopiston huippuvalmennustiloissa kuin hiekkatekonurmialustan omaavassa Alajärven Pallohallissakin. Alajärven Ankkurien pesäpallojaosto oli järjestänyt lauantai-illaksi myös joukkueen esittelytilaisuuden yhteistyökumppaneista koostuvalle kutsuvierasjoukolle.

 

Jouko Salmenautio (jpnews.fi/JK)

Yhteishengen kohotustilaisuuden hotelli-ravintola Alvariinissa veti pesäpallojaoston puheenjohtaja Jouko Salmenautio.

Oman henkilökohtaisen sanallisen ensiesiintymisen ja samalla terveiset joukkueen taholta toivat  seuran uudet pelinjohtaja Jari Mäkelä sekä fyysikkavalmentaja Veijo Vannesluoma.

Valmentaja Vannesluoma esitteli lähes kokonaisuudessa paikalla olleen joukkueen tausta-avustajineen.

 

KUUNTELE SEURAAVASTA ÄÄNITALTIOINNISTA PELINJOHTAJA JARI MÄKELÄN JA FYSIIKKAVALMENTAJA VEIJO VANNESLUOMAN ESITTÄYTYMINEN JA KOMMENTIT.

(vas.) Ankkurien Superpesisjoukkueen 1. pelinjohtaja Jari Mäkelä ja fysiikkavalmentaja Veijo Vannesluoma ovat joukkueen esittelysarjan ensimmäiset ”esiintyjät” (jpnews.fi/ Jukka Ketonen).

Klikkaa nuolta ja kuuntele….”peli” alkaa Jari Mäkelän esittelyllä…. kesto 10 min.

(Äänitys ja editointi: Jukka Ketonen / jpnews.fi)

 


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI