SUPERPESIS | Ankkurit puolusti Kitrolla yhden sarjapisteen – syöttötuomari vihellyskonsertissa!

0
Rami Mäkinen iski läpi ottelun takuuvarmasti ja ratkaisi jaksovoiton isännille...siitäkös riemua riitti (foto:Jukka Ketonen)

ALAJÄRVI – IMATRA 1-2S (2-5, 5-4, 0-4)

Alajärvellä sää helli katsojia ja pelaajia auttoi lyöntipelissä mukava sivumyötäinen. Hyvän kelin myötä nähtiinkin ajoittain komeita lyöntejä. Syöttötuomarin matala linja vaikeutti osaltaan sisäpeliä ja IPV:n Ville Liukku osasi hyödyntää sen tehokkaasti.  Ankkurien onnistujia olivat jaksovoiton ratkaissut Rami Mäkinen ja kesän ekan kunnarin kiskaissut  ja komeita kiinniottoja linjassa suorittanut Valtteri Kleemola. Henri Heikkisen lentokoppi oli iltapäivän komeimpia ulkopelisuorituksia.

 

Ensimmäinen jakso

Alajärvi aloitti ottelun sisältä tehokkaasti, kun Antti Pukkinen pompotti heti kärkeen pesät täyteen, mutta vielä tästä ei juoksutili auennut. Kenttä tyhjättiin välillä, mutta uusikaan ajo ei avausjuoksua tuottanut kotiutusten leijaillessa kopeiksi. Myös Imatra teki ensimmäisessä lyöntivuorossa hyvin tilannetta ja harhaheiton avustuksella se siirtyi johtoon. Ankkurit teki toisessakin vuorossa Aki Oravan johdolla tilanteen, mutta juoksujen teko ei onnistunut. IPV painosti tasoittavallaan, mutta Ville Väliaho uunotti ajotilanteesta kolme paloa kerralla.

Kolmannessa vuorossa Manu Haukkala lähti auraamaan ja Rami Mäkisen kolmospuolen läpärillä hän eteni suoraan ykköseltä kotiin tasoittaen tilanteen. Imatra vastasi Jussi Hurskaisen 1+2 tuottaneella läpärillä, jolla vieraat siirtyivät 1-4 johtoon. Pitkän sisävuoron jälkeen vieraat johtivat jo ratkaisevasti 1-5. Väliahon 2-5 kavennus viimeisessä vuorossa oli kotijoukkueelle laiha lohtu.

Santeri Särkisen ensimmäisen jakson rajalyöntitorjunta oli näyttävä ja ansaittujen aplodien paikka (foto:Jukka Ketonen)

Toinen jakso

Toisen jakson aloitti sisältä vierasjoukkue, muuta Valtteri Kleemolan upea ulkopelisuoritus päätti vuoron lyhyeen. Ankkurit rakensi Oravan toimesta kahden palon ajolähdön, josta Sami Mikkolanaho laittoi pallon vastustamattomasti väliin. Toisessa vuorossa Imatra tuli Ville Liukun läpärillä tasoihin ja Jarkko Matikan kakkospuolen käännöllä se siirtyi 1-2 johtoon. Tasoittavalla Ankkurit painosti tiukasti ja Mikkolanahon sivalluksella tilanne tasottui. Imatra siirtyi vuorostaan Hurskaisen välilyönnillä jälleen juoksun päähän. Tasoittavallan Kleemola puhkaisi hienosti ykköstilanteessa kolmospuolen ja kiersi kentän. Näin vuorostaan Alajärvi siirtyi juoksun johtoon. Viimeisessä vuorossa Jere Dahlstöm näpitti tilanteen tasoihin. Imatra painosti tiukasti, mutta kotijoukkue tuli viimeiseen sisävuoro selkä seinää vasten tasatilanteessa 4-4. Pesät saatiin täyteen ja Rami Mäkinen kumautti pallon väliin ja edettiin Supervuoroon.

Supervuoro

Supervuorossa Alajärven aloitus oli tulokseton. Imatra laittoi heti kärjestä pesät täyteen ja Tommi Päivinen kumautti pallon väliin ja samantien läpi. Palloa ei lähdetty hakemaan ja näin Supervuoron loppuluvuiksi jäivät 0-4.

Alajärvi: 0 0 1 1 = 2 | 1 1 2 1 = 5 | 0 | 1
Imatra:  1 0 4 0 = 5 |  0 2 1 1 = 4 | 4 | 2

Alajärvi: Viljo Sillanpää 0/1, Valtteri Kleemola 1+1/1, Antti Pukkinen 0/1, Aki Orava 0/1, Manu Haukkala 0/1, Ville Väliaho 1/0, Rami Mäkinen 2/1, Mikael Penninkangas 0/1, Sami Mikkolanaho 2/0

Palkitut: I Valtteri Kleemola, II Rami Mäkinen

Imatra: Juuso Lattu 0/1, Miikka Matikka 0/3, Tommi Päivinen 1+3/2, Ville Liukku 1/1, Jussi Hurskainen 1+3/3, Jarkko Matikka 1/1, Mikko Kosonen 1/0, Jere Dahlström 2/1, Nino Muuruvirta 0/1

Palkitut: I Jussi Hurskainen, II Ville Liukku

Tuomarit: Joona Tervonen ja Turo Timo

Yleisöä: 1214

Keskiviikkona 16.5. klo 18:00 Alajärven Ankkurit –  Kiteen Pallo -90

 

Tallenna

Tallenna

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI