SUPERPESIS | Imatran Redsit luottavat Ankkureihin – Sasu Iivarinen ja Jukka Mäkinen seuran edustukseen!

0
Sasu IIvarisen saldo mailassa 1+4 oli kotijoukkueen sisäpelin näytöstä (Jukka Ketonen/K-Media/jpnews.fi)

Valtakunnassa arvostetun alajärveläisen pesäpalloilun kasvatit ja konkarit Jukka Mäkinen ja Sasu Iivarinen johtavat ja pelaavat tulevalla kaudella ”karjalan kunnailla”. Edustusjoukkueenaan miesten Superpesiksessä legendaarinen idän Red’s.

 

30-vuotias Sasu ”Matinpoika” Iivarinen on Alajärven Ankkurien kasvatti ja edustanut kasvattajaseuraansa koko uransa ajan. Iivarinen on pelannut Superpesiksen runkosarjassa 198 ottelua lyöden 9+114=123 juoksua. Tuotuja juoksuja on 59 ja kärkilyöntejä 501. Ulkopelipaikaltaan Iivarinen on polttaja. Isä Matti Iivarinen toimii  pelaaja hankinnoillaan tulevalle kaudelle 2021 hurjasti vahvistuneen ”dream” Manse PP:n miesten pelinjohtajana Superpesiksessä.


Sasu Iivarinen, 2.vahti (JK/jpnews.fi)

– Mahtavat fiilikset tulla Imatralle pelaamaan. Odotan innolla tulevaa harjoituskautta ja uusien joukkuekavereiden tapaamista. IPV on perinteikäs seura ja ensi kaudella on potentiaalinen joukkue, hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Imatrasta ei ole paikkakuntana muuta tietoa paitsi, että sieltä löytyy hyviä kylpylöitä. Seuranvaihto tuntu sopivalta tähän kohtaan ja oli se jo aikakin lähteä katsomaan uusia tuulia. Tavoitteena pelata ehjä kausi ja auttaa joukkuetta menestymään.

Sasu Iivarisen allekirjoittama sopimus on kaksivuotinen.

 

Foto: Jukka Ketonen/K-Media

Kuvassa vasemmalla: Jukka ”Mehu” Mäkinen ja kaksi muuta tuttua alajärveläisjuurista pelaajaa Kouvolasta.

Jukka Mäkinen on IPV:n 1. pelinjohtaja kaudella 2021

Alajärveläisestä pesäpallosuvusta lähtöisin oleva ex-Ankkuri Jukka Mäkinen on toiminut muun muassa Pesä-Ysien pelinjohtajana vuosina 2012-2013. Sen jälkeen hän toimi Kouvolan Pallonlyöjien kakkospelinjohtajana vuodet 2014-2018, joista ensimmäisen kauden lopun hän hoiti pelinjohtajan tehtävää.

IPV:ssä Mäkinen toimi viime kauden kakkospelinjohtajana. Vaikka hänen sopimuksensa purettiin yhteisymmärryksessä kauden alla, palasi hän tehtävään kauden lopussa. Pelaajana Mäkinen on edustanut IPV:tä kaudella 2003.

– Hyvillä fiiliksillä olen pestistä! Jotain uutta sähinää uralle. Pitkään olen toiminut kakkospelinjohtajana ja nyt aukesi mahdollisuus siirtyä pelinjohtajaksi. Ei näitä pestejä ole aina tarjolla. Tulevana kesänä tullaan näkemään varmasti pirteä ja raikas joukkue sekä pelinjohtaja.

  

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI