SUPERPESIS | Kausi käynnistyy Kitrolla – Oletko valmis?

0

Viimeiset hienosäädöt ennen kauden avausta - Tero Rantakangas ja kumppanit (K-Media/JK/arkisto)
Superpesiskauden avausottelu pelataan perjantaina 17.5. klo 18.00. Silloin Kitrolle Ankkurien vieraaksi saapuu Koskenkorvan Urheilijat. Harjoituspelit on pelattu ja nyt on tosi koitosten aika. Viime kaudella Kossu voitti joukkueiden molemmat kohtaamiset puhtaasti 2 – 0.

Ankkureilla on loukkaantumishuolia. Lukkari Janne Kivipelto potee mykoplasmaa ja on toistaiseksi sivussa pelikentiltä. Koskenkorvan joukkueella ei tiettävästi suurempia murheita ole.

Ankkurien nuoren ja nopean ryhmän ase on joukkuepeli. Mielenkiintoista on nähdä miten Niilo Piiponniemi ja Tomi Lehesvuori onnistuvat kotiavauksessa. Myös se, kuka nähdään lautasen ääressä kiinnostaa varmasti. Tero Rantakankaan ruuti oli kuivaa viime kaudella ja sama tahti jatkunee tänäkin vuonna.

Suurimman huomion Kossun riveissä kerää varmasti Jere Dahlström. Vimpelistä Korvalle siirtynyt mörssäri oli jo SM-halliturnauksessa vireessä ja tuskinpa tahti on ulkonakaan hiipumaan päin. Muita seuraamisen arvoisia pelaajia ovat Veli-Pekka Yli-Hirvelä kärjessä ja Juha Puhtimäki mailanvarressa.

Asetelmat ovat mielenkiintoiset. Miten Ankkurien ulkokenttä vastaa Dahlströmin rumputuleen? Kuka nostaa ”paalua” Ankkureissa? Tule toteamaan pesiskesän avaus paikanpäälle!

Perjantaina 17.5. klo 18.00 Kitrolla

JÄTÄ KOMMENTTI