SUPERPESIS | Koskenkorva valmiimpi kesän otteluihin – Ankkurit kaatui kotihallissa 2-0

0
Koskenkorvan Urheilijat kätteli Ankkurit ulos Halli-SM:n lohkovaiheessa (JK/jpnews.fi)

Koskenkorva – Alajärvi  2-0 (2-1, 8-3)

Miesten Superpesiksen Halli-SM-sarjassa pelattiin lauantai-iltapäivällä Alajärven Pallohallissa Koskenkorvan Urheilijoiden ja Alajärven Ankkurien välinen, pohjalaisten kohtaaminen.

Alajärven, muita Halli-SM:n peliareenoita kapeammassa, ylipainehallissa käyty kamppailu oli  kotijoukkueena pelissä esiintyneen Koskenkorvan näytöstä. Selkeästi tulivoimaisempi Kossu osasi ”hyödyntää” myös sisäpelissään Pallohalliin sovelletut erityispoikkeavuudet ja-säännöt. Etenkin toisen jakson ilotulitus ”merkkiteippien” väliin toi tulosta.

Kamppailun ensimmäisen juoksun 1. jakson lopuilla iski väkevästi Ankkurien kotiuttamisvahvuuteen täksi kaudeksi siirtynyt Markus Hallasuo. Parivaljakko Sami Mikkolanaho – Hallasuo tulevat kesän stadionotteluissa olemaan monelle vastustajalle kova luu purtavaksi.

Ilahduttavaa oli nähdä myös Sasu Iivarisen paluun omimmalle paikalleen sekä terävän ja vaarallisen esiintymisen numerolla mailan varressa.

Jouni Mäki numerolla kolme (kesk.) palkittiin ottelussa Kossua vastaan Ankkurien parhaana. Mäki on pelaaja joka omalla esimerkillään ”liidaa” parhaimmillaan koko muuta joukkuetta. Myös Manu Haukkala (vas.) ja Nestori Yli-Sissala ”jahtasivat” mallikkaasti parhaan pelaajan palkintoa. (JK/jpnews.fi)

Ankkurien paras oli 100% tehoilla sisäpeliään vienyt Jouni Mäki ja kun ulkopelikin onnistui oli mies palkintonsa ansainnut. Kossun paras oli jokeriosaston Juho Toivola lakaistuaan Ankkuri-kenttää useampaan otteeseen, tuloksena viisi (5) juoksua.

Ankkurien supervahvistus Ville Posti ei esiintynyt tässäkään ottelussa, mies kärsii pelinjohdon mukaan alaraaja vammasta. Hänen kuntoutumisessaan ei haluta ottaa riskiä.

Halli-SM peleissä Ankkurien mahdollisuudet mitaliotteluihin ovat aikaisempien vuosien tavoin jo menneet. Lohkovastustajat, muut pohjalaisjoukkueet, ovat vain piirun vahvempia. Samalla on todettava vakavasti, että nykypesiksessä talven harjoittelujakson kilpailuhenkiset hallipelit ovat varteenotettava mittari varsinaisessa sarjassa menestymiseen, ovat olleet sitä jo useamman vuoden.

Ankkurien uudella valmentajakaksikolla Jari Mäkelällä ja Jouni Oja-Lipastilla on vielä muutama viikko aikaa saada vaisusti hallipeleissä esiintyneen joukkueensa liekkeihin stadionkaudelle. Tulevan kesän kamppailuissa pärjätäkseen on lähdettävä pakosta kuvia kumartamatta sata lasissa joka otteluun.

Ankkurien kauden pelinjohtajakaksikolle (vas.) Jari Mäkelälle ja Jouni Oja-Lipastille jäi riittävästi mietittävää toisen hävityn Halli-SM ottelun jälkeen. (JK/jpnews.fi)

KUUNTELE ANKKURIEN PELINJOHTAJAN JARI MÄKELÄN KOMMENTIT HETI OTTELUN JÄLKEEN:

(klikkaa nuolesta ja kuuntele!)

 


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI