SUPERPESIS | Mikko Kanala jatkaa Vimpelissä – Vedolle merkittävä kiinnitys kahdelle seuraavalle kaudelle!

0
Superpesiksen yksi monipuolisimmista ja valovoimaisimmista pelaajista. Mikko Kanala haluaa edustaa Vimpelin Vetoa myöskin kauden 2022 loppuun saakka (foto: Jukka Ketonen)

Kuusinkertainen Itä-Länsi-pelaaja Mikko Kanala on edustanut Vimpelin Vetoa aina aikuisten sarjoissa pelatessaan, ja näin on jatkossakin. Uusin sopimus pitää 27-vuotiaan Halsuan Toivon kasvatin Vimpelissä kauden 2022 loppuun saakka.

Debyyttikausi Superpesikseen toi heti Suomen mestaruuden ja vuoden tulokkaan tittelin 2010. Kanala oli voittamassa mestaruutta myös kausina 2016 sekä pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana 2017. Kuluvalla kaudella kolminkertainen etenijäkuningas pitää hallussaan etenijätilaston kakkospaikkaa, vaikka on pelannut vain 16 ottelua.

– Koen, että Vimpelin Veto on auttanut ja kohdellut minua ihmisenä ja pelaajana hyvin. Minulla on ehdottomasti halu antaa pelaajana kaikki potentiaali, mikä on annettavissa. En ole kaikkea potentiaalia saanut ulosmitattua ja se joukkue, jossa haluan sen tehdä, on Veto, Kanala totesi Vedon tiedotteessa.

Mikko Kanalasta on kasvanut Vetoa tällä hetkellä pinnalla kannatteleva liideri (Arkistokuva/jpnews.fi)

 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI