SUPERPESIS | Naapurusten kauden neljäs kohtaaminen Saarikentällä

0

Vastustajajoukkueille Henri Puputti on ollut lähes koko kauden Vedon selkeästi vaarallisin pelaaja (JK/K-Media)
Alajärvi ja Vimpeli kohtaavat sunnuntaina jo päivällä yhden aikaan Saarikentällä. Kohtaaminen on kauden neljäs runkosarjaväännön merkeissä. Vimpeli on vienyt kaksi Alajärvellä pelattua ottelua, mutta viimeksi Saarikentällä Ankkurit nappasivat pitkästä aikaa saarelaisten päänahan.

Molemmilla joukkueilla on kolmesta viimeisestä ottelusta kertynyt kuusi pistettä. Ankkurit kompastui Sotkamoon, mutta otti pinnat Kankaanpäältä ja Jyväskylältä. Vimpeli kepitti Koskenkorvan ja Jyväskylän, mutta joutui tunnustamaan Rännärillä Pattijoen paremmakseen.

Sarjatilanne on todella mielenkiintoinen. Veto kamppailee tosissaan runkosarjan voitosta, sillä kahdella viimeisellä kierroksella se kohtaa vielä vieraissa Joensuun ja kotona Sotkamon.

Ankkureilla on puolestaan tähtäimessään sarjan neljäs sija ja sitäkautta kotietu pudotuspeleihin. Vimpelin lisäksi sillä on jäljellä ottelut Kouvolaa vastaan Kitrolla ja Kankaanpäätä vieraskentällä.

Tavoitteisiin päästääkseen tarvitsevat molemmat joukkueet pisteitä ja mieluiten kolmen pisteen voittoja. Huomenna nähdään miten joukkueet tässä onnistuvat.

Iltaurinko ei tänään häiritse ainakaan ulkopelaajia, koska ottelu alkaa jo klo 13.00.

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI