SUPERPESIS | Parasta pesäpalloa ennätysyleisön edessä Vimpelissä! + MUKANA KUVAGALLERIA!!!

0

Vimpelin joukkueesta jokainen pelaaja kykeni huippusuorituksiin Kouvolan kaadossa sunnuntaina täpötäydellä Saarikentällä (Kuva: Jukka Ketonen/JPnews) Klikkaa isommaksi!
Ei kukaan, joka oli ahtautunut Vimpelin Saarikentän ennätysyleisön (5216 katselijaa) joukkoon viime sunnuntaina, jäänyt kylmäksi yhdestä vuosikymmenen parhaista otteluista, ellei  jopa parhaasta. Kansa sai sitä mitä se oli tullut katsomaan yllin kyllin koko rahan edestä.

Upeasti kotijoukkueen Vimpelin Vedon voittoon 2-1 (3-1,3-4,0-0,5-4) päättynyt ottelu sai piinallisen pitkittyneen ja huikean jännittävän loppuratkaisun.

Koko kauden Vedon kantavina voimavaroina esiintyneet Suomen tämän hetken ehdottomat huippupelaajat, etenijät ja juoksujen iskijät, ratkaisivat kuin parhaassa elokuvassa vasta kotiutuslyöntikisan toisella kierroksella ottelun näytöstyyliin isännille.

Vedon joukkueesta ei etsimälläkään löytynyt sunnuntain ottelussa heikkoa lenkkiä. Taito ja ennen kaikkea vahva halu voittaa näkyi koko ajan joukkueen tekemisissä.

Vimpeli tietää tarkalleen tasonsa mihin se miehistöineen pystyy. Kylmähermoisilla ja loistavilla suorituksilla se käänsi jo toisen voitollisen finaaliottelun itselleen.

Kotikatsomon systemaattinen osallistuminen peliin yhtenä oleellisena elementtinä, johon joukkue on varannut peräti oman ”kapellimestarin”, on kaiken käytettävissä olevan taktiikan älyllistä maksimointia. On vuosisadan ihme, jos vimpeliläiset eivät tällä ”menolla” ota itselleen, juhlavuotensa kunniaksi, himoittua Suomen Mestaruutta.

Sami Haapakoski meni varmasti kentälle, sekä oli joukkueensa arvokas juoksujen tuoja ja ykköspalkittu ratkaisupelaaja. (Kuva: Jukka Ketonen/JPnews)
Miinusmerkkinen ongelma Vimpelissä kuitenkin lienee Saarikentän katsomoiden tilanahtaus pieneksi käyvällä ”kotisaarella”. Kakkos ja kolmos jatkeille keinotekoisesti järjestetyt seisomakatsomot, eivät valitettavasti palvele edes tilapaiskäyttöisenäkään ketään.

Siellä olevaa yleisöä ei pystytä turvaamaan vaarallisilta laittomilta ja pallojenhaku tilanteilta. Sunnuntain ottelussakin ”mentiin tuurilla” ilman suurempia haavereita, mutta kuinka kauan. Myös varsinainen peli kärsii rajoituksien takia, niitä kuuluisia ”jokipallojakaan” ei nähdä.

Loppuunmyynti lapun laittaminen sillan porteille ei varmasti seuran ottelu tapahtumajärjestäjiä ilahduta, joten nykyisiä katsomoita on viisainta alkaa korottamaan, sillä tällä järvipohjalaisella pesimenolla eivät yleisömäärät Saarikentällä ainakaan vähene, tulevinakaan vuosina.

2. finaaliottelun joukkueiden juoksujen lyöjät/tuojat, sekä palkitut

Vimpeli: Sami Haapakoski 0/3, Henri Puputti 1+1/3, Antti Kuusisto 1/0, Jere Dahlström 2/0, Juha Suorauha 1/0.
Palkitut: I Sami Haapakoski, II Antti Kuusisto.

Kouvola: Anssi Lammila 0/1, Saku Kapanen 0/1, Sami Partanen 0/1, Sami Karjala 0/1, Sami Joukainen 3/0, Antti Järvinen 2/0, Harri Yrttiaho 0/1.
Palkitut: I Toni Kohonen, II Sami Joukainen.

Tuomarit: Jyrki Rajaniemi ja Jussi-Pekka Anttila.

Yleisöä: 5216. ( Saarikentän uusi komea yleisöennätys!)

Seuraavaksi otellaan vuorostaan Kouvolan Energia Areenalla, jossa käydään titaanien kolmas huikea vääntö ensi lauantaina.

Kolmannella voitollaan Vimpelin Veto ottaa Suomen Mestaruuden!

KUVAGALLERIA

(Kuvat © : Jukka Ketonen )       KLIKKAA PIENOISKUVASTA – NÄET KUVAN ISOMPANA!

VALMISTUMASSA !!!   VIELÄ VIDEO ”FIILISTELY” KNETTI.TV:N PUOLELLE!!!

JÄTÄ KOMMENTTI