SUPERPESIS | Peli ei valehtele!

0
Pesiskenttien värikäs persoona Ankkurien Aki Orava marssii joukkoineen kauden ensimmäiseen talvimestaruusotteluun Seinäjoki Areenassa (K-Media/JK)
Alajärven Ankkurit pelaa tulevana viikonloppuna Halli-Sm turnauksen ensimmäiset ottelunsa. Sunnuntaina Seinäjoki-areenassa vastaan asettuvat, hallitseva ulkoratojen suomenmestari, Sotkamon Jymy klo 14.30 sekä Pattijoen Urheilijat Raahesta klo 16.45.

Ankkurit pelaa sunnuntaina peräkkäin kaksi täyttä pesisottelua, joten savotta on todella raaka.

Viimeinen halliturnausottelu pelataan Seinäjokea vastaan perjantaina 27.2. klo 20.30 alkaen.

AA kapteeni Aki Orava vie joukkonsa seuraavaksi Halli-Sm peleihin Seinäjoelle (K-Media/JK)
Ankkurien kapteeni Aki Orava summasi tulevaa:

Millä mielin hallipeleihin?

– Joukkueen terveystilanne on hyvä ja otteluihin päästään lähes ykköskokoonpanolla. Hallipelit tuovat mukavaa säpinää talveen. Niistä puhutaan jo hyvissä ajoin ja pelit ovat mahtavaa vaihtelua kovaan harjoitteluun.

Mitä hallipelit kertovat?

– Asia on melko simppeli – peli ei valehtele. Sitä voi kuvitella treeneissä, että osaa mitä vaan, mutta pelissä totuus paljastuu. Toisaalta nyt saatu info analysoidaan ja sen perusteella voidaan tehdä mahdollisia korjausliikkeitä harjoitteluun. Kauden alkuun on kuitenkin vielä kolmisen kuukautta.

Mitkä ovat merkittävimmät erot sisällä ja ulkona pelaamisessa.

– Ainakin kopin lyöminen on helpompaa. Ja peli on muutenkin muuttunut ”kesäisemmäksi”. Ennen juoksut olivat sisällä tosi tiukassa. Viime viikonloppuna esim. Tahko ja KaMa iskivät tikkejä liukuhihnalta.

– Ja kun sisällä pelataan matolla, virhepomput ja liukastelut tuovat ulkopelaamiseen lisähaastetta, päätti Aki.

JÄTÄ KOMMENTTI