SUPERPESIS | Perjantai on Itä-Lännessä nuorten päivä

0

Pesiksen alakavan kauden juhlaottelujen markkinointi on pyörähtänyt täydellä käyntiin. Pesäpallon Itä–Lännessä on perjantaina 1.7.2016 nuorten päivä. A-poikien huippuottelun lisäksi oheistapahtuma-alueella toiminta käynnistyy jo iltapäivällä. Kouluilla ja ryhmillä on mahdollisuus ansaita toimintarahaa myymällä lippuja nuorten peliin.

Nuorten päivän pääesiintyjänä on monipuolisesti musiikkia soittava Jätkäjätkät, jotka tuovat ison orkesterinsa Kouvolaan harvinaiselle keikalle. Jätkäjätkien kahdeksanhenkisen bändin pääsolistina on Asa. Jätkäjätkät on julkaissut urallaan kolme levyä. Syksyllä ilmestyy bändin neljäs levy.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri on hallinnoinut koulurauhavuotta 2015-2016 Kouvolassa. MLL päättää Kouvolan pesäpallostadionilta alkaneen koulurauhavuoden Itä-Länsi-tapahtuman A-poikien otteluun. Lisäksi MLL järjestää nuorille tekemistä yhteistyössä Kouvolan nuorisopalveluiden kanssa. Mukana menossa ovat myös Utin jääkärirykmentti ja Duunista toimeen -hanke.

Kuusankoskelainen vlogaaja ja tubettaja Iina Lehtimäki on yksi tapahtuman tähtivieraista. YouTubessa vlogia pitävä ”Iinu” kertoo nuorille videoiden teosta. Tapahtuman juontaa toimittaja Kristoffer Ignatius.

Ottelun jälkeen tapahtumat jatkuvat esiintymislavalla, kun pesäpalloilijoiden Sami Joukaisen ja Tommi Mäentaustan tähdittämä Second Base nousee lauteille.

Lippukampanjalla katsomot täyteen

Itä-Lännen nuorten pelin lippujen myynnillä koululuokilla tai ryhmillä on mahdollisuus ansaita rahaa. 10 euron lipusta koululuokat tai ryhmät saavat omaan käyttöönsä puolet.

– Tavoittelemme Itä-Länsi-tapahtumaan hyvää starttia ja runsaasti katsojia. Nuorten päivä tuo tekemistä nuorille, mutta myös mahdollisuuden tutustua Suomen parhaimpiin junioripelaajiin illan ottelussa. Yksi pesäpalloliikkeen huolenaiheista on ollut, miten nuoria saadaan katsomoon ja toivomme, että tätä kautta nuoret löytävät peliin. Itä-Länsi-viikonlopussa oheistoiminta on tärkeässä osassa ja uskomme, että ihmiset liikkuvat katsomaan hyvien pelien lisäksi mainioita esiintyjiä ja erilaisia toimintoja, Itä-Lännen hankejohtaja Harri Liekola kertoo.

– Julkaisemme viikonlopun oheisohjelmasta lisätietoja lähiaikoina, Liekola paljastaa.

Perjantain 1.7.2016 ohjelma Itä-Länsi-tapahtumassa

Kello 15.00 Portit aukeavat

Kello 15.00-18.00 Nuorten toimintapisteet auki

Kello 16.30-17.30 Jätkäjätkät

Kello 18.00 A-poikien Itä-Länsi-ottelu

Kello 21.00 Second Base

Lippujen hinta on 10 euroa. Pääsyliput ovat ennakkomyynnissä KPL:n toimistolla.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI