SUPERPESIS | Pesäpalloliitto asetti superpesislisenssin ehtoja Oulun Lippo Pesikselle

1
Kempele vai Oulu !?? (JK/K-Media)

Pesäpalloliitto vaatii miesten Superpesiksessä pelaavalta Oulun Lippo Pesikseltä rästissä olevien pelaajien eläkemaksujen välitöntä suorittamista sekä selvitystä pelaajiensa vakuutusturvasta 1.10.2016-30.9.2017 välisenä aikana.

Lippo Pesikselle annettiin aikaa hoitaa pelaajien eläkevakuutusmaksut kuntoon 31.12.2017 mennessä superpesislisenssin menettämisen uhalla. Eläkevakuutusmaksut kohdennetaan yhdessä vakuutusyhtiön kanssa pelaajille takautuvasti.

Lippo Pesiksen tulee myös antaa Pesäpalloliitolle kirjallinen selvitys 9.1.2018 mennessä pelaajiensa vakuuttamisesta ajanjaksolla 1.10.2016-30.9.2017. Riippumatta tästä selvityksestä ja lopullisesta kurinpitopäätöksestä tulee Lippo Pesiksen joka tapauksessa maksaa kurinpitosanktioina superpesislisenssin menettämisen uhalla vähintään kaikkia maksamattomia vakuutusmaksuja vastaava summa viimeistään 31.1.2018.

Lippo Pesiksen muu taloustilanne ja sen mahdolliset vaikutukset superpesislisenssiin käsitellään viimeistään normaalin lisenssikäsittelyrytmin mukaisesti maalis-huhtikuun vaihteessa.

vanhat kuorma-autot tukim

1 KOMMENTTI

  1. Ihan on oikein toimittu Pesäpalloliiton puolelta. Kunnon ukaasi päälle vaan koko seuralle! Lippo-Pesiksen oman ilmoituksen mukaan kyse on vain noin 30 000 eurosta. Varsinkin siinä tilanteessa seuran on reagoitava jos kyseessä on seuraan työsuhteessa oleva pesäpallopelaaja, niin silloin on pakko maksaa eläkevakuutusmaksut pois vakuutusyhtiölle. Sama seura on Oulun Lippo -nimisenä jo tehnyt aikaisemmin konkurssin ja meno ei kuin vain kiihtyy lopullista loppua kohti. Eikö mukamas rikkaiden tervaporvareiden ja jälkeläisten Oulusta löydy riittävän ammattitaitoista väkeä ja sponsoreita hoitamaan seuraa kunnolla? Sikailu saa jo riittää!

JÄTÄ KOMMENTTI