SUPERPESIS POJAT| Ankkurit aloittavat pronssijahdin Kitrolla maanantaina

0
Järvi-Pohjanmaan toinen miehinen Superpesisjoukkue aloittaa vuorostaan kamppailunsa Suomen kolmanneksi parhaan joukkueen tittelistä eli pronssimitaleista.

Vastustajaksi Kitron pesäpallostadionin kiilan juoksee raahelais tiimi, Pattijoen Urheilijoiden poikien Superpesisjoukkue.

Runkosarjan jälkeen pelatussa yksinkertaisessa jatkosarjassa Ankkurit ”joutuivat”  vierasotteluun Pattijoelle ja saalistivat tärkeän voiton matkaltaan 0-1.

Ehkäpä juuri tuon voittopelin ansiosta Ankkurit voivat aloittaa pronssiottelunsa kotona Kitrolla ja pelien mennessä tasan otella vielä kotiyleisön tukemana ratkaisukamppailun kahdesta voitosta.

Molemmat joukkueet tulevat pelatun runkosarjan eri lohkoista (Ankkurit A ja Pattijoki B), joten kokemusta kaudelta toisista on vain kahden jakson verran.

Tiedossa on siis heti mielenkiintoinen ja jännittävä pesäpallo ilta viikon alkajaisiksi, kun seutukunnalla eletään järvi-pohjalaisittain, järviseutulaisittain ja vaikkapa etelä-pohjalaisittainkin erikoista pesäpallohistorian huippu viikkoa.

Alajärvellä ja Vimpelissä isketään näinä viikon- ja kuukauden päivinä merkittäviä pesäpallo meriittiä valtakunnan pesishistoriikkiin.

Alajärvi-Pattijoki ottelu alkaa Kitrolla maanantaina 30.8. klo 17.30
Kannustusta tarvitaan!

JÄTÄ KOMMENTTI