SUPERPESIS | Rami Mäkinen siirtyy Ulvilasta Ankkurien edustukseen

1
Rami Mäkinen
Rami Mäkinen
ULVILAN PESÄ-VEIKKOJEN KASVATTI RAMI MÄKINEN (23) ON SOLMINUT 1+1 MALLISEN SOPIMUKSEN ALAJÄRVEN ANKKURIEN SUPERPESIS-MIEHISTÖÖN.

Rami Mäkisen ulkopelipaikka on polttolinjassa ja sisäpelissä numerolla kaksi.

Nuoren miehen kulunut kausi meni Yköspesiksessä UPV:n paidassa.  UPV sijoittui Ankkurien tavoin  runkosarjassa kuudenneksi.

Mäkinen ikuisti aikakirjoihin 24 ottelussa saldot: L 1+2, T 39 ja KL 116. Tilastolukemat ovat kovia sillä, kauden etenijätilastossa irtosi neljäs sija ja kärkilyönneissä Mäkinen oli sarjan seitsemänneksi paras. Kärkkäreitten onnistumisprosentti viime kesältä näyttää lukemaa 64.

Nopsajalkainen etenijä/vaihtaja esiintyi kesäkuussa myös Ykköspesiksen Itä-Lännessä Haminassa. Siviilipuolella Rami Mäkinen toimii myyntitehtävissä.

.

– On hienoa, että tarjoutui mahdollisuus päästä pelaamaan pesistä korkeimmalle sarjatasolle ja Alajärvelle. Parhaimmillani olen vaihtaja-etenijän roolissa ja tavoitteena on murtautua Ankkureiden ykköskärkeen pelaamaan. Haastetta riittää, mutta sitä varten tässä hommia paiskitaan. Ankkurien faneille sellaiset terveiset, että lähdetään yhdessä tekemään ensi kaudesta vielä parempi.

Korona-kartta 700x

1 KOMMENTTI

  1. On se hyvä, että Mäkisellä on kova itseluottamus vielä mukana. Muista, että Ankkurien pelinjohtaja Matti Iivarinen ei hyväksy mitään puolittaista harjoittelua ja pelipanosta. Reipasta menoa on luvassa, jotta lunastat paikkasi kokoonpanossa.

JÄTÄ KOMMENTTI