SUPERPESIS | Sami Mikkolanaho jatkaa kauttaan Kiteen Pallon joukkueessa

1
Sami Mikkolanaho kaudelta 2015

Kiteen Pallo tiedottaa kotisivuillaan, että ensimmäisen kerran Mikkolanaho nähdään Rantakentällä tositoimissa ensi tiistain SiiPe -ottelussa.

Mikkolanaho on Alajärven kasvatti ja toiminut Ankkurien kapteenina viimeiset 4,5 vuotta. Hän on koko uransa pelannut jokerina ja kuulunut kasvattajaseuransa kantaviin voimiin.

Kiteen pallon koosteessa kerrotaan, että erityisen hyvin Sami Mikkolanaho muistetaan kausilta 2015 ja 2017. Kaudella 2015 hän sijoittui lyöjätilastossa kahdeksanneksi paukuteltuaan 3 kunnaria ja 70 tavallista juoksua. Saman vuoden toukokuussa hänet valittiin myös Superpesiksen kuukauden pelaajaksi.

Kaksi vuotta sitten hän löi runkosarjassa 71 juoksua, millä irtosi lyöjätilaston yhdeksäs sija. Kuluvalla kaudella hän on pelannut Ankkureissa 12 peliä ja lyönyt niissä 14 juoksua.

Kiteellä tiedetään, että Mikkolanaho on tunnettu etenkin hyvästä kumuralyönnistään, mutta muitakin kotiutuslyöntejä lyöntiarsenaalista löytyy. Sami uskoo niillä olevan KiPassa käyttöä, kun kotiutettavana on nopeajalkaisia etenijöitä.

Kiteen Palloon siirtymisen Mikkolanaho kokee mieluisana haasteena.

-On mahtava homma päästä pelaamaan puhtaalta pöydältä joukkueessa, joka on täynnä nuoria huippupelaajia ja tulevaisuuden lupauksia, hän perustelee seurasiirron taustoja.

KiPassa hän odottaa luonnollisesti kotiutustehtäviä, mutta sanoo tarvittaessa olevansa valmis muihinkin rooleihin.


 

Korona-kartta 700x

1 KOMMENTTI

  1. Onhan tämä kieltämättä aika outoa, että Ankkurien pelaajat pelaavat mieluummin vierailla mailla kuin kotijoukkueessa. Minusta jaoston puheenjohtaja Jouko Salmenaution on pikkuhiljaa syytä katsoa paitansa sisään. Ei voi olla jatkuvasti niin, että pelaajat katoavat muualle, kun menestystä ei tule. Jaoston on pidetttävä kriisikokous ja vastuunalaisten on kannettava vastuunsa.

JÄTÄ KOMMENTTI