SUPERPESIS | Teemu Isoketo pelaa Vimpelin Vedon paidassa tulevalla kaudella – myös V-P Yli-Hirvelä siirtyi sinivalkoisiin!

0
Teemu "Mini" Isoketo jäi Vimpeliin (JK/K-Media)

Teemu Isoketo tekee paluun Vimpelin Vetoon vuoden mittaisella sopimuksella

Vimpelin Veto tiedottaa, että Teemu Isoketo on allekirjoittanut vuoden mittaisen sopimuksen kasvattajaseuransa Vimpelin Vedon kanssa.

Viime kaudella Isoketo pelasi pesäpallon suomensarjaa Vedon paidassa ja loppukaudesta Ykköspesistä Oulun Lippo Junioreissa. Vedon suomensarjajoukkueessa Isokedolla riitti kiirettä pesäväleillä, sillä hän toi seitsemässä pelaamassaan ottelussa 27 juoksua ja voitti etenijätilaston. Länsilohkon kärkilyöntitilastossa hän oli kolmas.

33-vuotias Isoketo kertoo, että hänen ajatuksenaan oli viime kauden jälkeen jatkaa peliuraa.

Vimpelin Veto jatkaa mitalijoukkueiden kastissa myös tämän kauden jälkeen. Pronssiset mitalit kaulassa (JK/K-Media)

– Ykköspesistä pelatessani mieli kirkastui entistä enemmän, että tarkoitus on pelata, kun on myös pysynyt kunnossa. Motivaatiota riittää, Isoketo summaa.

Tulevaa kautta Isoketo on pohjustanut peruskuntotreeneillä. Korona sulki Vimpelissä liikuntapaikkoja, mutta vaihtoehtoisia treenimuotoja löytyi.

Isoketo kertoo saaneensa kyselyjä halukkuudesta siirtyä muualle pelaamaan. Vaakakupissa painoi pelurin mukaan kuitenkin se, että oma elämä pyörii Vimpelissä muutenkin kuin pesäpallon ympärillä: on huomioitava myös puoliso ja työpaikka.

– Vedolla on kova joukkue ja itseäni kiinnostaa aina menestyminen. Tulevaa kohti mennään hyvillä mielin ja odotellaan, että päästään joukkuetta näkemään. Tulevana viikonloppuna on ensimmäinen kokoontuminen. Mukava päästä katsomaan, missä mennään.

Teemu Isoketo on pelannut 255 runkosarjan, 77 ylempien pudotuspelien ja kuusi alempien pudotuspelien ottelua miesten Superpesiksessä. Etenijänä kunnostautunut pelaaja on tuonut Superpesiksen runkosarjan otteluissa kaikkiaan 448 juoksua. Ylempien pudotuspelien ottelussa hän on ehtinyt kotipiirin turviin 136 eri kertaa. Vedon lisäksi Isoketo on edustanut Nurmon Jymyn ja Kankaanpään Mailan superpesisjoukkueita. Hänet on valittu miesten Itä–Länsi-otteluun neljä kertaa.

Pitkäaikainen Koskenkorvan Urheilijoiden kopparikonkari siirtyy Vedon edustukseen

(Kuva: Vimpelin Veto)

Seinäjoen Maila-Jussien kasvatti, miesten Superpesiksessä 14 kautta Koskenkorvan Urheilijoita ja kaksi kautta Seinäjoen JymyJusseja edustanut Veli-Pekka Yli-Hirvelä on alleirjoittanut Vimpelin Vedon kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Yli-Hirvelä tuo Vedon miesten Superpesis-joukkueeseen aimo annoksen kokemusta, sillä hän on pelannut Superpesis-urallaan 395 runkosarjan ja 58 ylemmän loppusarjan ottelua. Kopparina pelaavan Yli-Hirvelän sisäpelirooli on ollut vaihtaja.

35-vuotias ”Velpe” kertoo liittyvänsä Vedon kovaan joukkueeseen nöyrin mielin ja tulevansa tekemään kovasti töitä.

– Taistelu pelipaikoista on kova. Haluan ehdottomasti olla pelaavassa kokoonpanossa. Kun kaikki natsaa, on joukkueella mahdollisuudet vaikka mihin. Tuon Vetoon motivoituneen urheilijan, joka on mukava joukkuepelaaja ja joka laittaa itsensä likoon kovien tavoitteiden takia.

Yli-Hirvelä kertoo kauden jälkeen miettineensä sitä, että mitä hän haluaa vielä urheilijana ja pesäpallolta.

– Selvä ajatus oli, että jos haluan pelaamista jatkaa, pitää olla mahdollisuus menestyä. Omissa unelmissa on muutamat viime vuodet ollut ajatus, että tulisi mahdollisuus päästä vielä huippujoukkueeseen ja tavoittelemaan menestystä.

Seitsenkertainen aikuisten Itä–Länsi-pelaaja kertoo käyneensä ennen lopullista Veto-pestinsä hyväksymistä käyneensä keskusteluja sekä puolisonsa että työnantajansa kanssa. Molemmista suunnista tuli näytettiin vihreää valoa kautta 2021 silmällä pitäen. Seinäjoella asuva Yli-Hirvelä työskentelee nuorisokodissa ohjaajana ja opiskelee työn ohessa lähihoitajaksi.

Useita kertoja Superpesis-urallaan Vetoa vastaan pelannut Veli-Pekka Yli-Hirvelä kuvailee äärimmäisen kovaksi ja menestyneeksi seuraksi.

– Asioita on tehty oikein niin seuran kuin joukkueenkin puolella. Kun Vedon yhteydenotto tuli, nousivat ihokarvat pystyyn. Tuntuu, että on etuoikeutettu olo kun tällainen mahdollisuus itselle tuli.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI