SUPERPESIS | Ykkösen kärkijoukkue Manse PP ”sparraa” Ankkureita viikon päästä Kitrolla!

0
Kuvasssa Ankkurien Aki Oravan ja Pattijoen lukkarin Topi Kososen kohtaaminen Perhossa vuonna 2016

Kevään ensimmäinen ulko-ottelu la 21.4.

Superpesiskauden alku lähestyy ja Alajärven Ankkurit hakee pelituntumaa kohdilleen harjoitusotteluissa. Tulevana lauantaina 21.4. Ankkurit kohtaa klo 14.00 Kitrolla Manse PP:n Tampereelta ja 28.4. raahelaisen Pattijoen Urheilijat Perhossa.

Tampere on kuulunut Ykköspesiksen parhaimmistoon jo vuosia ja tavoittelee tänäkin vuonna vahvasti sarjanousua. Manselaisten väreissä nähdään myös tuttuja pelaajia, sillä ”Keisareiden” paidassa pelaavat  muun muassa Jukka Tuomisto ja Jarkko Paloniemi. Superpesistä seuraaville tuttuja ovat myös nimet Ville Hotakainen ja Roope Reinikka.

Lauantaina 28.4. klo 14.30 Ankkurit kohtaa Pattijoen Urheilijat Raahesta.

Tuo ottelu käydään perinteiseen tapaan Perhossa.
Lisäväriä otteluun tuo se nähdäänkö, Perhon oma poika, Joonas Riihimäki sinikeltaisten kokoonpanossa. Raahe on vahvistunut hankintojen myötä. Timo Kallio palaa Joensuun vuosien jälkeen Rännärille ja Ossi Meriläisen hankinta jokeriosastolle lisää kotiutustehoja. Lautasen ääressä häärii tehokkaasti Topi Kosonen. PattU tähtää tällä kaudella mitalipeleihin ja on siten hyvä mittari Ankkureille.

Pelit Pallohalliin jos kelit ulkona eivät suosi

Vaikka kevät näyttäisi tulevan vauhdilla, voi sää tehdä tepposet. Niinpä molempien yllä olevien pelin varapaikkana on Alajärven Pallohalli. Jos sisälle joudutaan, alkavat molemmat ottelut, AA-Manse ja AA-PattU, klo 16.00. Ajantasaiset tiedot Ankkureiden kotisivuilta: www.ankkuritpesis.fi ja some-kanavilta.
Kauden viimeinen harjoitusottelu on vierasottelu la 5.5. klo 13.00 Seinäjoella ja vastassa luonnollisesti JymyJussit.
Ankkurit iskivät mainiosti talven halliotteluissa Pallohallissa Kankaanpään Mailaa että Koskenkorvan Urheilijoita vastaan, voittaen molemmat kamppailut puhtaasti 2-0. (jpnews.fi/JK)

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI