TENNIS | Bayerncar Open tuo vilskettä Alajärven tenniskentille

0
Alajärven massakentät saava kansallista kilpailukäyttöä tulevan viikonlopun tennistapahtumassa
Alajärven massakentät saava kansallista kilpailukäyttöä tulevan viikonlopun tennistapahtumassa (jpnews.fi)
Järviseudun Tennis järjestää tulevana viikonloppuna 17-19.7 kansalliset tenniskilpailut, joihin on ilmoittautunut peräti 50 pelaajaa. Kisakeskus on rantakentillä Alajärven kirkkorannassa, jossa pelataan perjantai-iltapäivästä aina sunnuntai-iltaan saakka. Lisäksi lauantaina pelataan Myllykankaan ja Hoiskon tekonurmilla.

Pokaaleista ja yhteistyökumppani Kesport Alajärven lahjakorteista kisataan neljässä eri luokassa.

Pääsarjana on 16 pelaajan miesten A3-luokka, josta muodostui erittäin kovatasoinen. Ykkössijoitettua Kokkolan Juho Salmista lähtee haastamaan mm. kakkossijoitettu HLK:n Mikael Riska ja kolmossijoitettu Turun verkkopalloseuran Tero Löytänä.

Miesten C-luokan erikoisuus on järjestävän seuran Yli-Sikkilät, joita sarjaan osallistuu peräti kolmessa polvessa, sillä mukana ovat niin Aleksi, Jarkko kuin Juhanikin. Tennishistoriaa tämäkin.

Lisäksi luokkina ovat poikien 10 ja 12 -vuotiaiden sarjat, joissa järjestävän seuran kilpajunnut pääsevät mittaamaan tasoaan suurempien seurojen kilpakumppaneiden kanssa.

Kilpailunjohtajana toimiva Mikael Honkola lupaakin, että Rantakentillä on mahdollisuus nähdä hyvätasoista tennistä ja varmasti mielenkiintoisia tapahtumia joita kaikkien tenniksestä kiinnostuneiden kannattaa käydä katsomassa viikonlopun aikana. Kioski palvelee koko kisojen ajan ja nähtävillä on muutamia pääyhteistyökumppanin Bayerncar:in esittelyautoja.

Terveyssovellus-22

JÄTÄ KOMMENTTI