Terveys tärkeässä osassa – liikuntatapahtuma alkoi Soinissa

0
seiskaluokan tytöille
Pituushypyn alkeita

Jatkuvana virtana kävivät soinilaiset kehonkoostumusmittauksessa Tiina Väliahon luona. Päivä oli ensimmäisen jakson päättymispäivä ja lopullisesti kampanja päättyy 12.12. Osallistujia kiinnosti oman kunnon kehitys ja tietenkin rasvaprosentit. Ympäristössä tapahtui muutakin, koko iltapäivän ajan.

Ville Siven

Kuortaneen Urheiluopiston liikunnan peruskurssin opiskelijoiden kanssa Ville Siven teki töitä kahdenkymmenen opiskelijoiden kanssa tutuksi erilaisia urheilu- ja harrastuslajeja. Tietoa sai jumpasta, venyttelystä, pelattiin koululaisten kanssa erilaisia ryhmäpelejä ja tehtiinpä tutuksi jousiammuntaakin.

Kuinka ammutaan jousella

Tapahtumaan oli tullut myös SJK:n edustusjoukkueen kansi palaajaa: Dani Hatakka ja Obed Malolo, sekä SJK: myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen.

Joni Vesalainen

Vesalainen kertoin SJK:lla olevan tiimi, jolla on jalkauduttu maakuntaan. Mukana on Peräseinäjoki, Alavus ja Kauhajoki. Näin saadaan maakuntaan lisää jalkapalloinnostusta. Pyrimme olemaan maakunnassa mukana erilaisissa tapahtumissa. Terveet elämäntavat ja yhteisöllisyys on tarkeää kuten tämäkin tapahtuma on. Vesalainen myös ennusti myös tulevaa: SJK on ensi vuonna sarjataulukossa kärjessä, jonne se kuuluukin. EM kisoissa Suomi on viimeistää 2024.

Juha Mieto

Tilaisuuteen oli saapunut myös hiihtolegenda Juha Mieto. Yhdessä Harri Paalijärven ja kunnanjohtaja Juha Viitasaaren kanssa he kiersivät tapahtumapaikoilla. Mietaa tapansa mukaan kertaili vanhoja asioita ja antoi neuvoja miten huipulle päästään.

Tapahtuma jatkuu kello 19.00 saakka, joten vielä ehtii vaikka kehonkoostumusmittaukseen.

 

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI