Toiminnanjohtaja Mika Peräkangas jättää Ankkurit – seura tarvitsee kesän mentyä uuden vetäjän

1
Alajärven Ankkurit nousivat 11.9.2011 lähes päivälleen kymmenen vuoden paitsion jälkeen takaisin miesten Superpesikseen. (Jukka Ketonen/jpnews.fi)

ALAJÄRVEN ANKKURIT RY HAKEE UUTTAA TOIMINNANJOHTAJAA

Alajärven Ankkurit ry hakee, nykyisen toiminnanjohtajan kuortanelaisen Mika Peräkankaan siirtyessä muihin tehtäviin, uutta toiminnanjohtajaa. 

Seura kiittää lähes 8 vuoden ajan tehtävää menestyksekkäästi hoitanutta Peräkangasta hyvästä työstä ja yhteistyöstä ja käynnistää saman tien uuden toiminnanjohtajan hakuprosessin.

Alajärven Ankkurit ry:n puheenjohtajan Antti Joensuun mukaan Peräkankaan kaudella seura on toiminut aktiivisesti viidellä eri urheilulajillaan (pesäpallo, lentopallo, yleisurheilu, hiihto ja suunnistus). Muun muassa toiminnanjohtajan isoimman ”työllistäjän”, pesäpallon edustusjoukkue on pelannut koko tämän ajan Superpesistä.

Joensuun mukaan Peräkangas jatkaa toiminnanjohtajana kesäkauden ajan syyskuun puoliväliin saakka ja tänä aikana on tärkeää löytää tehtävään edelleen osaava henkilö.

– Tässä työtehtävässä korostuvat erityisesti urheiluseuratyön tuntemus ja hyvät taloushallinnon taidot ja tällaista henkilöä seura paikalle hakee, toteaa Ankkurien puheenjohtaja Antti Joensuu.


 

Korona-kartta 700x

1 KOMMENTTI

  1. Toivon hartaasti, että Ankkurit saavat osaavan ja hyvän toiminnanjohtajan. Niitä on kuitenkin harvassa, ja vaihtoehtoina voisivat olla silloin joko manageri tai urheilutoiminnanjohtaja. Toki ymmärrän hyvin, että toiminnanjohtajan aika menee pääasiassa rahan hankkimiseen, sillä ilman rahaa ei voi olla menestyvää seuraa. Aikaa on syyskuun puoliväliin asti ja hyvän toiminnanjohtajan valinnanhaku on ulotettava koko tasavallan alueelle asti. 80 prosenttia Ankkurien toiminnasta on heidän oman ilmoituksensa mukaan keskittynyt pesäpalloon, joten lajin tuntemus on välttämätön asia menestykselle.

JÄTÄ KOMMENTTI