TV | Edessä mahtava pesiskesä – jopa 70 huippumatsia suorana!

0
Pesäpallo palaa televisioruutuihin yhä useammin ensi kesänä (JK/K-Media)

Pesäpallon Superpesistä tarjoillaan tänä vuonna kotikatsomoihin enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Alkavalla kaudella Ruutu näyttää kaikkiaan jopa 70 huippuottelua suorina lähetyksinä.

 

Miesten Superpesistä on seurattu Nelonen Median kanavilla jo pitkään. Kiittävien katsojapalautteiden pohjalta ottelulähetysten määrää on viime vuosina järjestelmällisesti lisätty, mikä on selvästi nostanut lajin ja lähetysten kiinnostavuutta entisestään.

– On ollut hienoa nähdä, että perinteikkäässä kansallislajissa on juuri nyt ihan uudenlainen imu päällä. Me haluamme parhaamme mukaan vastata yleisön kasvavaan tarpeeseen kuluttaa Superpesistä katsomoiden lisäksi myös kotona eri päätelaitteilla, Nelonen Medialla pesäpallolähetyksistä vastaava Markus Wennäkoski iloitsee.

– Kattava paketti Superpesistä Nelonen Median kanavilla mahdollistaa laadukkaan urheiluviihteen tarjoamisen kaikille kiinnostuneille siellä, missä se parhaiten kuluttajalle sopii. Pesäpalloliitto on tehnyt aktiivisesti yhteistyötä Nelonen Median kanssa tv-tuotannon kehittämiseksi ja lisäämiseksi. Tuleva kausi nostaa lajin näkyvyyden uudelle tasolle, Juha Tikkanen Pesäpalloliiton palveluyksiköstä kiittelee.

Katso tästä Anssi Ritarin ja Perttu Hautalan lumiset videoterveiset

Yksi pesäpallokauden ehdottomista kohokohdista on luvassa jo kesä- ja heinäkuun vaihteessa, kun Itä-Länsi-ottelut valtaavat Imatran 30.6.-2.7. Maksuton pääkanava Nelonen näyttää suorana sekä miesten että naisten tähdistöottelut.

Miesten Superpesis uusii sarjajärjestelmäänsä alkavalla kaudella. Pudotuspeliparit saavat muotonsa runkosarjan jälkeen pelattavissa ylemmässä ja alemmassa jatkosarjassa. Puolivälierissä mukana ovat seitsemän ylemmän jatkosarjan joukkuetta sekä alemman jatkosarjan voittaja. Kaikki pudotuspelisarjat pelataan paras viidestä -järjestelmällä.

Ruudun ja IS Extran pesäpallotarjonnasta tiedotetaan tarkemmin kevään aikana. Samoin naisten Superpesiksen lähetyskokonaisuus julkaistaan myöhemmin.

JÄTÄ KOMMENTTI