VIIKON SUPERPELAAJA | Alajärven Ankkurit Janne Kivipelto

0
Esittelyvuorossa on viikon neljätoista Ankkuri-pelaaja. Pelaaja joka on vahvan ankkurilaisen juniorikasvatuksen koulima ja sukunsa pesäpalloperinteitä jatkava lahjakkuus. Hän on edustanut urheilijaurallaan vain ja ainoastaan Ankkureita.  Jannella on palkintokaapissa lukuisia pesäpallon Suomen mestaruuksia juniorivuosilta.

Janne on tulevalla kaudella joukkueensa jo paljon kokenut ykköslukkari, jonka huikeita suorituksia päästään vertaamaan muihin valtakunna erikoismiehiin. Jannen pesisura on ollut nousjohtoista aina juniorivuosista lähtien. Ulkopelin lisäksi ovela mailavirtuoosi nähdään kauden mittaan useasti myös sisäpelin ratkaisijan paikalla.

JANNE  KIVIPELTO

NIMI: Janne Kivipelto

SYNTYMÄAIKA: 30.5.90

AMMATTI: opiskelija

LEMPINIMI: Ei mitään vakiintunutta

SEURAT : Alajärven Ankkurit

PELIROOLI: Lukkari / kotiuttaja, vaihtaja

KITEYTETTYNÄ MUUTAMALLA AJATUKSELLA: Paha mennä itteä kiteyttämään muutamalla ajatuksella, joten jätän kiteyttämisen lukijan vastuulle.

ESIKUVASI: Kevin O´Leary (jenkkien leijonan luolasta tuttu)

MIKÄ SAI SINUT LAJIN PARIIN?  Oli aika luonnollinen valinta Järviseudulla asuvalle nuorelle pojalle ja varmasti myös isän pelaajatausta vaikutti melkoisesti lajin valintaan.

TÄRKEINTÄ ELÄMÄSSÄ: Kaippa se on aika tärkeää että on onnellinen tekee sitten ihan mitä tahansa.

PARASTA PESIKSESSÄ: Voittaminen ja sosiaalisuus

MITEN VIETÄT MIELUITEN VAPAA-AIKASI? Lepäillen ja kyllähän vapaa-aika kuluu opintoihinkin, välillä mieluusti ja välillä ei niin mieluusti.

RUTIINIT ENNEN PELIÄ? Pullo vichyä

KETÄ HALUAISIT KUTSUA PELIÄ KATSOMAAN? Erityisesti sellaiset henkilöt, jotka aktiivisesti seurasivat pesäpalloa vielä 80- tai 90-luvulla, mutta eivät enää ole seuranneet. Lisäksi lapsia olisi mukava nähdä katsomoissa, sillä pelin näkeminen paikanpäältä voi antaa kipinän aloittaa pesäpallon pelaamisen.

TERVEISET ANKKURIT-FANEILLE? Kaikki sankoin joukoin kesällä pelejä katsomaan!

MIELEENPAINUVIN MUISTO PELIVUOSIEN VARRELTA: Vaikea valita kaikista mieleenpainuvin. Superiin nousu ja junnujen suomenmestaruudet (erityisesti A-poikien) tähän mennessä hienoimmat hetket. Toivottavasti uusia huippumuistoja tulee jo ensi kesänä lisää.

(Kuva: Okacolor  |  Tekstitys ja kehykset : K-Media, Alajärvi)

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI