Vimpeli haastaa halitsevan mestarin kauden avauksessaan Saarikentällä tänään!

0
Helatorstaina miesten superpesiksen ohjelmassa on neljä ottelua, kun sarjansa käynnistävät loputkin sarjan joukkueet Ulvila, Nurmo, Kossu, Vimpeli ja Sotkamo.

Kierroksen kärkkäri nähdään perinteistä järvipohjalaista pesäpalloa sarjassa edustavan Vimpelin Vedon kotikentällä, jossa sarjan suursuosikkeihin lukeutuva kotijoukkue haastaa hallitsevan Suomen mestarin, Sotkamon Jymyn.

Lähes täysin varmaa on, että Vimpelin Saarikenttä pullistelee yleisöä, kun kaksi sarjan kärkeen veikattua joukkuetta iskevät yhteen.

Kaivatut vahvistuksensa vihdoin saanut Vimpelin joukkue on valtakunnan pesäpalloväen kiinnostuksen  kohde numero yksi.

Sami Haapakoski ja Ville Hotakainen ovat tuoneet viime kauden pronssijoukkueeseen muun muassa sen ulkopeliin kaivattua osaamista .

Sotkamon alkavan kauden joukkue on suurelle osalle peäpalloväkeä vielä isonkokoinen kysymysmerkki. Viime kaudelta tutun joukkueen läpi on käynyt jonkin tason tuulen vire ja pelaajia on lopettanut ja siirtynyt muihin joukkueisiin.

Jonkin sortin sukupolvenvaihdosta käyneessä kainuun ylpeydessä nähdäänkin uusia menestystä hamuavia kasvoja, jotka tulevat tuttuun tapaan omasta organisaatiosta ja junioreista. Sotkamo on kauden edetessä varmasti edelleen varteenotettava ja hankala vastus joukkueelle kuin joukkueelle.

Vimpelin ja Sotkamon ottelua on mahdollista seurata poikkeuksellisesti myös Nelonen Sport- kanavalta suorana lähetyksenä.

Lähetys kanavalta alkaa kello 18.05.

ja ottelu Vimpelin Saarikentällä  pyörähtää käyntiin kello 18.30

JÄTÄ KOMMENTTI