Vimpelin nuijima Kouvola saapuu Kitrolle -lisääkö Ankkurit koplan piinaa?

0

Pallo on jo Sasu Iivarisen räpylässä kakkospesällä ennen syöksyvää Kouvolan etenijää (K-Media)
Molemmat joukkueet ovat hävinneet viimeiset ottelunsa ja pisteiden tarve on huutava.

Ankkurien saldo on edelleen miinusmerkkinen, sillä viime otteluista on tullut pelkästään tappioita. Koskenkorvalla alajärveläisten peli näytti jo aukeavan, mutta hyvä alku kaatui ulkopelivirheisiin ja sama meno jatkui vielä kotiottelussa Kitrolla. Lukkari Janne Kivipellon paluu on tuonut tehoja ulkopeliin ja paloja tehdään muuallekin kuin kotipesään. Jukka Ristimäki ja Niilo Piiponniemi pelaavat sisällä vahvasti. Toivottavasti muu Ankkuri- joukkue nousee viimeistään nyt mailan varressa omalle tasolleen.

Ulkopelivirheiden välttäminen. Mielikuvituksen ja yllätyksellisyyden tuominen rohkeammalla otteella sisäpeliin lienevät isäntien ainoat aseet kokenutta sarjajyrää vastaan.

Ankkureilla on myös tässsä ottelussa täydet mahdollisuudet, sillä Kouvolan keväisestä Alajärvi-voitosta alkanut huikea pelivire on viime kierroksilla ehkä hieman laantunut. Pattijoelta joukkue haki vielä voiton, mutta sitten yllättävä kotitappio Jyväskylän Kirille  ja selvä tappio Vimpelille kääntävät käyrää alaspäin.

KPL:ssä moni asia kulminoituu huippu iskijäjokeri Sami Joukaiseen, joka ratkaisi vuosi sitten Kitrolla lähes kaiken. Jokeri Joukainen on tiukassa iskussa – muutama lyöty tälläkin kaudella joka ottelussa. Kärki Mäentausta-Kapanen on ollut myös vireessä. Ankkurien täytyy fokusoida erityisesti Joukainen, eikä saa päästää koplajoukkueen yhdenkään tähdenlennon yllättämään.

Lähde tiistaina 9.7. Kitrolle toteamaan miten Kymenlaakson miehet iskevät järvipohjalaisia vastaan. Ottelu alkaa klo 18.00.

JÄTÄ KOMMENTTI