Vimpelin Veto varautuu yleisöryntäykseen Saarikentälle jo TÄNÄÄN TORSTAINA!

0

Saarikenttä500x335

•VIMPELIN SAARIKENTTÄ•

Vimpelin Vedon puheenjohtajan Jukka-Pekka Kujalan luotsaamana ollaan Vimpelin Saarikentälle järjestelemässä lisäkatsomotilaa kolmospuolen katsomon jatkeeksi edeten kentän ja joen erottavaa nurmivallia kohti takarajaa. Yleisön ja pelaajien,sekä pelivälineen väliin, nostettaisiin jääkiekon tapaan suojaverkko. Näillä järjestelyillä Saaarikentän ”h…..kattilaan” saataisiin lisää yleisötilaa seisomapaikkojen muodossa n. 700 :lle katselijalle.

Vedon runkosarjassa menestyminen tänä kesänä on ollut vuosiin huikeaa seurattavaa ja Järvi-Pohjanmaan ykköstykki keikkuukin mitallipelien kynnyksellä. Sarjapisteet ilmoittavat kotijoukkueen olevan, ennen viimeistä runkosarjan ottelua Kiteetä vastaan tänään torstaina, sarjakakkosena samalla pistemäärällä Kouvolan kanssa.

Mutta joukkue ja seura tietävät, että tosikoitokset ovat vasta edessäpäin. Menestyminen ja kaikintavoin tavoitteisiin pääseminen, sekä urheilullisesti että taloudellisesti, ovat omissa käsissä.

Saarikentän varsinaisen katsomotilan istumapaikoille mahtuu noin 3300 katselijaa ja kannustajaa, edellyttäen että istutaan tiukasti kylkikyljessä. Siksipä seuran tavoitteena on varautua heti ajoissa kaikin mahdollisin keinoin jo Kitee-otteluun.

Tungoksen kentälle ei uskota ainakaan vähenevän jos viikonloppuna alkavat play off-pelit tuovat vastaan himoitun ”paikallisvastustajan” Koskenkorvan.  Järvipohjalaisten kannattaakin käydä virittäytymässä alkavaan mitallijahtiin viimeistään tämän illan trillerissä Kiteetä vastaan.  Jännitysnäytelmä alkaa Saarikentällä klo 18.00.

JÄTÄ KOMMENTTI