ViVe, AA, Kossu sekä Nurmo lasten ja nuorten asialla Alajärvellä la 28.4.

0
Ex-Ankkuri Keijo Saarenmaan hirmu loikka kotipesään AA-SMJ ottelussa 2011. Suurenna kuvaa klikkaamalla! (Kuva: K-Media/kuvapalvelu)
Alajärven Ankkurit, Koskenkorvan Urheilijat, Nurmon Jymy ja Vimpelin Veto ottavat mittaa kevätkunnostaan hyväntekeväisyyden merkeissä la 28.4 Kitron pesäpallostadionilla.

Turnauksessa pelataan kolme ottelua, kestoltaan 3+3 vuoroparia ja tarvittaessa kotiutuskisa. Varsinaista turnausvoittajaa ei valita, vaan voittajia ovat Etelä-Pohjanmaan lapset ja nuoret, sillä turnauksen pääsylipputulot lahjoitetaan Järvi- Pohjanmaan perheneuvolatyöhön ja Etelä-Pohjanmaan Icehearts- toiminnalle. Myös ottelun tuomaristo lahjoittaa palkkionsa edellä mainittuihin kohteisiin.

Turnausohjelma:
klo 11.00       Vimpelin Veto – Koskenkorvan Urheilijat
klo 13.30       Nurmon Jymy – Vimpelin Veto
klo 16.00       Alajärven Ankkurit – Nurmon Jymy

Päivälippujen hinnat ovat aikuisilta 10 € opiskelijoilta 5 €. Alle 12 vuotiailla on tapahtumaan vapaa pääsy.

Perheneuvola on Järvi-Pohjanmaan perusturvan palvelu, jonka tehtävänä on tukea lapsiperheitä erilaisissa elämäntilanteissa. Toimitilat sijaitsevat Alajärvellä osoitteessa Mikontie 1. Vastaanottoja järjestetään myös Vimpelin Toimelassa, Lehtimäen kunnantalolla ja Soinin terveyskeskuksessa. Perheneuvolassa työskentelee 2 psykologia ja 2 sosiaalityöntekijää/perheterapeuttia sekä puheterapeutteja. Perheneuvolassa käy kerran kk:ssa konsultoiva lastenpsykiatri. Osa, esimerkiksi lasten yksilöpsykologisista tutkimuksista, hoidetaan ostopalveluna.


Perheneuvolan puoleen voi kääntyä, kun olet huolissasi lapsesi käyttäytymisestä tai tunne-elämään liittyvistä asioista. Haluat keskustella vanhemmuudesta, kasvatuksesta tai lapsesi kehityksestä. Lapsellasi on pulmia päivähoidossa, koulussa, vapaa-ajalla tai kavereiden kanssa. Kotona on ristiriitoja, joihin toivot selvittelyapua. Perheessä on kohdattu menetyksiä tai muita vaikeita elämäntilanteita, perheessä harkitaan avioeroa tai perheenjäsenet tarvitsevat tukea erosta selviytymiseen. Perheneuvolapalvelut ovat maksuttomia ja niihin voi hakeutua oma-aloitteisesti tai esim. terveydenhoitajan tai koulukuraattorin lähetteellä.


Icehearts ry tekee ennalta ehkäisevää lastensuojelutyötä joukkueurheilun avulla pyrkien auttamaan moniongelmaisia lapsia ja heidän perheitään. Toiminta on käynnistymässä Seinäjoella ja sitä ollaan levittämässä myös muihin kuntiin Etelä-Pohjanmaalla.

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI