Ykköspesiksen otteluohjelmat julkaistu – runkosarjan voittajat nousevat Superpesikseen

0

Miesten ja naisten Ykköspesiksen otteluohjelmat kaudelle 2018 on julkaistu. Kansallispelimme toiseksi ylimmän sarjatason avauskierrokset pelataan 10 ottelun voimin suomalaisuuden päivänä 12. toukokuuta.

Runkosarjan voittajat nousevat suoraan Superpesikseen kaudelle 2019. Lisäksi miesten puolella neljä seuraavaa ja naisten osalta 2.-3. sijoittuneet tavoittelevat paikkaa pääsystä superpesiskarsintoihin.

Sotkamon Jymyllä on ainoana seurana joukkueet pesäpallon kahdella ylimmällä miesten sarjatasolla. Naisten osalta vastaavaan yltävät Fera Raumalta ja Pesäkarhut Porista. Superpesiksessä voi kuitenkin pelata vain yksi joukkue kustakin seurasta, joten pesäpallon kilpailumääräysten mukaisesti kakkosjoukkueilla ei ole osallistumisoikeutta runkosarjan jälkeisiin jatko-otteluihin.

Sarjanousijoina Ykköspesiksessä pelaavat Joensuun Mailan ja Pöytyän Urheilijoiden naiset sekä Jokioisten Koetuksen ja Sotkamon Jymyn miehet. Hämeenlinnan Paukun naisten sarjapaikka siirrettiin Janakkalan Janalle, joka on ollut aiemmin edustettuna toiseksi korkeimmalla sarjatasolla vain yhden kauden (1985). Kempeleen Kiri tavoittelee paluuta takaisin miesten Superpesikseen, josta joukkue putosi dramaattisesti uusintaottelun jälkeen elokuussa.

KATSO MIESTEN OTTELUOHJELMA 2018 TÄSTÄ

KATSO NAISTEN OTTELUOHJELMA 2018 TÄSTÄ

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI