YLEISURHEILU | Eucabeth Kivikangas työnsi kuulassa uuden oman ennätyksen – varmisti paikan loppukilpailuun Bakussa

0
Ankkurien lahjakas moniottelija Eucabeth Kivikangas (yleisurheilu.fi)

Ankkurien Eucabeth Kivikangas työnsi varhain maanantaiaamuna  EYOF kisoissa Bakussa kuulantyönnön karsinnassa komean uuden ennätyksenä 15,96 ja meni finaaliin. Aleksi Yli-Mannila ei onnistunut EM-keihäänheitossa Ruotsissa.

19-vuotiaiden EM kisoissa Boråsissa  Ankkurien Aleksi Yli-Mannila oli keihäänheiton karsinnassa 19. tuloksella 66,89. Aleksi sairasteli harmillisesti reilu viikko ennen kilpailua.

– Tauti vei voimat. Lämmittelyssä jo väsyi, sanoi Aleksi. Finaaliin olisi vaadittu vajaa 71 metriä kantanut heitto.

Eucabeth Kivikangas puolestaan työnsi nuorten olympialaisissa komean uuden ennätyksenä 15,96 ja meni nuorten naisten kuulantyönnön loppukilpailuun. Pidetään peukkuja Eucabethille finaalityönnöissä.

Alajärven Ankkurien urheilijat kotimaan kentillä…

Tapio Rajala Ankkureista kertoi, että aluemestaruuskilpailussa Seinäjoella Juhana Karjanlahti (18v.) heitti  miesten (7 kg) moukaria 57,45. Juhana oli kilpailun kolmas ja ylitti samalla Kalevan kisojen minimitulosrajan.

Tänä vuonna peräti kuusi Ankkurien yleisurheilijaa on saavuttanut Kalevan kisojen tulosrajan: Sami Peltomäki keihäs, Aleksi Yli-Mannila keihäs, Mikko Paavola seiväs, Antti Ihamäki 5000m ja 10000m, Juhana Karjanlahti moukari ja Eucabeth Kivikangas 7-ottelu. Ville Rajalalla (110m aj) olisi myös oikeus osallistua Kalevan kisoihin, mutta hänellä kautta haitannut polvivamma on estänyt kilpailemisen.

Kyky_naiset_Suomi-Ruotsi_ystvottelu

JÄTÄ KOMMENTTI