15-vuotias loukkaantui autojen kohtaamistilanteessa Alajärvellä – poikaan osunutta autoilijaa etsitään!

0
(Arkistokuva)

Ikävä liikenneonnettomuus sattui keskiviikkona aamupäivällä kapealla Soinintiellä Karhulassa Alajärvellä. Kahden auton ohitustilanteessa nuorukaiseen osunut autoilija poistui paikalta pysähtymättä. Pohjanmaan poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja onnettomuudesta.

15-vuotias poika loukkaantui Alajärvellä Soinintiellä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa keskiviikkona pian kello yhdentoista jälkeen.
Poliisin mukaan polkupyöräilijä oli ajanut Soinintietä Alajärven keskustaa kohti noin puoli kilometriä ennen Pynttärin kylää, kun pyöräilijää vastaan oli tullut auto ja samalla hetkellä myös takaapäin oli tullut auto. Takaa tullut auto oli osunut polkupyöräilijän tavaratelineeseen sillä seurauksella, että pyöräilijä oli kaatunut ojaan.
 
Pyöräilijään osunut auto oli jatkanut matkaa pysähtymättä.

Poliisi pyytää pyöräilijään osuneen tumman maasturimallisen auton kuljettajaa ottamaan yhteyttä Alavuden poliisiin. Poliisi pyytää lisäksi havaintoja kyseisestä ajoneuvon liikkeistä tapahtuma-aikaan.

Yhteydenoton ja havainnot voi soittaa Alavuden poliisiasemalle virka-aikana numeroon 040 837 7959 tai virka-ajan ulkopuolella numeroon 050 456 3503.

Poliisi tiedotti, että onnettomuudessa loukkaantunut toimitettiin tarkastettavaksi Alajärven terveyskeskukseen.

Tapahtumapaikan kohdalla ei ole erillistä kevyenliikenteen väylää.

Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI