Agressiivinen taparikollinen surmasi kaksi vanhusta Kauhavalla

0
Poliisi on edistynyt Kauhavan surmajutun tutkinnassa, jossa kaksi henkilöä löydettiin surmattuina toissapäivän iltana. Poliisi otti kiinni lähes välittömästi tapahtuman jälkeen surmatun pariskunnan lähipiiristä kolme henkilöä, joista kaksi henkilöä on edelleen pidätettyinä.


Toistaiseksi tapahtumien kulku on selkiytynyt siten, että surmia on edeltänyt asunnossa runsas alkoholin käyttö.

Esitutkinnan perusteella teon tekijäksi voidaan epäillä lähipiiriin kuulunutta, noin 30 -vuotiasta mieshenkilöä, joka on jo aiemmin kohdistanut väkivaltaa ja sen uhkaa surmansa saaneisiin henkilöihin. Epäillyllä tekijällä on myös vahva rikollinen tausta.

Tapahtumaan johtaneiden syiden osalta tutkinnassa on selvinnyt, että surmat tapahtuivat 30 -vuotiaan mieshenkilön äkillisen ja yksipuolisen aggressiivisen käyttäytymisen seurauksena eikä tilannetta ole edeltänyt epäillyn tai uhrien välinen riita.
Poliisi jatkaa edelleen tapahtumaan johtaneiden syiden tarkempaa selvittämistä sekä muiden asunnossa olleiden henkilöiden mahdollista osuutta tapahtumiin.

Poliisi tulee esittämään 30 -vuotiasta mieshenkilöä alkuviikosta vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä kahdesta taposta sekä törkeästä ryöstöstä.

JÄTÄ KOMMENTTI