Ähtäri Events käynnistää toimintansa – myös legendaarinen Club B52 avaa ovensa!

1
Mesikämmen ja keilahalli

Uusi viihde- ja tapahtuma-alan toimija Ähtäri Events Oy aloittaa toimintansa

Iloisia uutisia tulee tällä kertaa Ähtäristä, jossa uusi viihde- ja tapahtuma-alan yhtiö Ähtäri Events Oy käynnistää toimintansa avaamalla keskustassa sijaitsevan yökerho Club B52:n perjantaina 4.6.2021. Uusi yhtiö tuottaa ohjelmaa muun muassa Hotelli Mesikämmeneen ja Ähtäri-hallille.

Koronavuosi on kurittanut kulttuuri-, viihde- ja tapahtuma-alaa rankasti. Ähtärissä legendaarisen yökerhon maineessa oleva Club B52 joutui sulkemaan ovensa loppuvuodesta 2020 tiukkojen koronarajoitusten vuoksi, mutta nyt uusi yhtiö on ottanut tilat ja toiminnan operoitavakseen. Ähtäri Eventsiä on valmisteltu alkuvuodesta saakka ja mikäpä sen hienompaa kuin näin kesän kynnyksellä, rajoitusten hellittäessä, astua päivänvaloon. Yhtiön taustajoukkoa yhdistää suuri Ähtäri-sydän. Elinvoimainen paikkakunta tarvitsee kulttuuria ja tapahtumia, joita uusi yhtiö tarjoilee.

Ähtäri Eventsin kivijalkana on yökerho Club B52, jossa tullaan näkemään jo aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan maamme eturivin artisteja. Yhtiö tuottaa ohjelmaa muuallekin ja toimii samalla esiintyjien välityspalveluna. Ähtäri Events tuo tänä kesänä Hotelli Mesikämmeneen kaikkiaan seitsemän kesäterassin liveillan sarjan ajalle 2.7.–13.8.2021.

Kannattaa siis suunnata hotellin terassille aina perjantaisin klo 20–23, jolloin tarjolla on elävää musiikkia, hyvää meininkiä sekä ruokaa ja juomaa. Esiintymässä on niin paikallisia ”pumppuja” kuin vierailevia artisteja. Liveiltojen sarjan starttaa lähes itseoikeutetusti ähtäriläinen Free Shake ja taputtelee niin ikään paikallinen, Ähtärin kaupunginorkesteriksi itseään tituleeraava Sugardams. Väliin mahtuvat niin Herkät Jampat, Hana ja Mä, Sanna West, Jari Väylilö kuin Vesala & Saunanen.

Elokuussa on luvassa muutakin ohjelmaa ja syksyn ohjelmiston työstäminen on käynnissä
parhaillaan. Tulossa on sisältöjä niin Mekkorannan leirintäalueelle, kaupunkifestivaali Ylävesien yöhön kuin Ähtäri-hallille pikkujoulukautta unohtamatta. Tervetuloa mukaan juhlimaan Club B52:n uusia avajaisia perjantaina 4.6.2021 klo 19–00.30 ja lauantaina samaan aikaan. Ikäraja K-18, vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu koko viikonlopun. Noudatamme voimassa olevia koronarajoituksia.


 

Korona-kartta 700x

1 KOMMENTTI

  1. Kyllä pian Ähtärin koronatilanne virkistyy. Ennen juhannusta on varmaan jo 50 tartuntaa !

JÄTÄ KOMMENTTI