Ähtärin keskustaväki aloitti kuntavaaleihin valmistautumisen

0
Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk) vierailee Ähtärissä maanantaina 27.1.

Ähtärin keskustan kunnallisjärjestö kokoontui sunnuntaina 19.1.2020 Ähtärin Autopirtillä. Syyskokouksessa valittu johtokunta järjestäytyi. Kokouksessa jaettiin myös kuluvan vuoden johtokunnan jäsenten vastuualueet. Ähtärissä aiotaan valmistautua myös huolella ensi vuoden kuntavaaleihin, joten ehdokashankinta käynnistettiin välittömästi. Puolustusministeri Antti Kaikkonen vierailee Autopirtillä maanantaina 27.1

Valintoja

Ähtärin keskustan kunnallisjärjestön johtokunta järjestäytyi seuraavasti: Puheenjohtajana jatkaa Mikko Annala ja varapuheenjohtajana aloittaa Elina Pusaa. Sihteeriksi valittiin Sanni-Maiju Kantoniemi ja rahastonhoitajaksi Ulla-Sisko Toivonen. Muut johtokunnan jäsenet ovat : Pirkko Ahola, Esa Eloranta, Johanna Kankaanpää, Kauko Kantola, Heimo Pirttimäki, Timo Nyyssölä, Helena Salokangas, Mikko Savola ja Anna-Mari

Kokouksessa jaettiin myös kuluvan vuoden johtokunnan jäsenten vastuualueet seuraavasti: vaalipäällikkö ja koulutusvastaava (Johanna Kankaanpää), verkkovastaava (Sanni-Maiju Kantoniemi), jäsenkeräysvastaava (Heimo Pirttimäki) ja tiedotusvastaava (Mikko Savola). Johtokunta päätti perustaa lisäksi muita työryhmiä tarpeen mukaan.

Kuntavaalit keskiöön

Kaupunkilaisilta kerätään jälleen ääniä vuoden 2021 valtuustoehdokkaille.

Ähtärin keskustalaiset valmistautuvat huolella ensi vuoden kuntavaaleihin. Ehdokashankinta laitettiin käyntiin välittömästi ja ensimmäiset ehdokassuostumuslomakkeet tulivat myös jo kerätyksi.

– Tavoitteenamme on kasvattaa edellisten vaalien ehdokasmäärää. Keskustan kautta pääsee vaikuttamaan paikalliseen päätöksentekoon ja luomaan verkostoja laajemmallekin maakuntaan. Jos koet kiinnotusta yhteisiin asioihin, ota rohkeasti yhteyttä aktiivitoimijoihimme, kannustaa kunnallisjärjestön puheenjohtaja Mikko Annala.

Ministeri ja meppi vierailulle

Alkuvuodesta Ähtärissä järjestetään useita yhteisiä yleisötapahtumia, missä pääsee tapaamaan valtakunnan kärkipoliitikkoja. Puolustusministeri Antti Kaikkonen vierailee Autopirtillä maanantaina 27.1. ja europarlamentaarikko Elsi Katainen Alastaipaleen kylätalolla 31.1. Kunnallisjärjestön 8.3. pidettävään vuosikokoukseen puhujaksi saapuu keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen.

– Tapahtumissamme on oiva sauma tarttua kärkipoliitikkoja hihasta ja kertoa terveiset valtakunnan huipulle. Ne ovat kaikille avoimia ja alueemme asukkaat ovat niihin lämpimästi tervetulleita, toivottaa Mikko Annala.

 


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI