Ahti Huvila Oy – metsästys- ja eräkauppaa kaikkialle Suomeen

0
vas. Mika Haavisto, Mikael Purmonen, Olli-Pekka Ojajärvi, Seija Ojajärvi ja Pekka Ojajärvi

Peräti 68-vuotta Soinissa toiminut Ahti Huvila Oy on metsästys- ja eräkaupan ammattilainen. Yritys on osoitus siitä, kun asiantuntemus ja muuntumiskyky ovat kohdallaan, voi yritys sijaita missä tahansa. Kuuden arvostetuimman alan yrityksen joukkoon kuuluva Ahti Huvila Oy on ainoa maaseutupaikka-kunnalla toimiva yritys.

Yrityksen myymälätilat ovat uudistuneet jokin aika sitten, asehyllyä on tullut metrikaupalla lisää, joten valikoimaa on joka makuun. Ainoastaan käsiaseiden kohdalla on  kysyntä hieman vähentynyt. Vaatteet ja muu erätuotteet hallitsevat myymälätilaa.

Ahti Huvila Oy on keskittynyt nettikauppaan. Liikevaihdosta postimyynti edustaa yli kuuttakymmentä prosenttia. Viikossa paketteja lähtee ympäri Suomea noin kolmesataa. Ostamisen helppous on tänä päivänä avainsana.

Yrityksessä on tehty sukupolven vaihto, yrityksen toimitusjohtajana toimii Olli-Pekka Ojajärvi, mutta Pekka Ojäjärvi on mukana päivittäisessä toiminnassa. Seija Ojajärveä työllistää yrityksen lisäksi yrittäjäjärjestössä toimiminen maakuntatasolla.

Ahti Huvila Oy on mukana tulevana perjantaina Unkan ampumaradalla Alajärvellä järjestettävässä  Premium Tour 2018 tapahtumassa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille metsästyksestä, aseista ja ammunnasta kiinnostuneille harrastajille tai harrastuksen pariin haluaville. Menossa mukana: 3HGR, Subaru, Benelli, Team Karhukopla ja Haulikkokoulu. Tilaisuus alkaa18.5. klo 15.00

 

JÄTÄ KOMMENTTI