Alajärven kaupunginvaltuusto sai purtavakseen ajankohtaisia valtuustoaloitteita

0

Maanantai-iltana istunut Alajärven kaupunginvaltuusto sai pitkästä aikaa kirjata tiedokseen valtuutetun ja valtuustoryhmän valtuustoaloitteita.

Kaupunginvaltuutettu Kaarina Paalijärvi (kok)  esittää, että valtuuston puheenjohtajat, hallituksen puheenjohtajat, peruspalvelujohtaja, vanhustyönjohtaja sekä alajärveläiset perusturvalautakunnan jäsenet alkavat välittömästi selvittämään seuraavia asioita Alajärven kaupungissa.

1. Miten henkilöstö jaksaa terveyskeskuksessa?

2. Paljonko Alajärvi maksaa sakkomaksuja Seinäjoelle, koska yhteistoiminta-alueella ei ole paikkoja mihin potilas voidaan Seinäjoelta kotiuttaa?

3. Jääkö leikkauksia suorittamattta, koska yksinäistä potilasta ei voi laittaa suoraan kotiin?

4. Onko kilpailutusta noudatettu siltä osin, kun Villa Toukolaan siirretään potilaita, vaikka kilpailutus koski 16 paikkaa? Mikä on potilasvahvuus tällä hetkellä?

5. Miksi Alajärvellä, vaikka on huutava puute hoivapaikoista, ei voida tehdä kuten Suolahden osalta, eli ostaa jokaiselle paikka omasta pitäjästä?

Kaupunki pitää pitää siistinä – kaikki konstit sallittuja?

Kristillisten valtuustoryhmä esittää, että kaupunki ryhtyy pikaisesti toimiin roskisten asentamiseksi taajama-alueelle. Perusteena niiden puuttumiselle ei voi olla se, että ”nuoriso ne kuitenkin rikkoo”.

KD valtuustoryhmä esittää myös, että kaupunki hankkii ”koirankakkaroskis” -tarroja ja huolehtii tarrojen jakelupaikasta ja tiedottamisesta.

Terveyssovellus-22

JÄTÄ KOMMENTTI