Alajärven Osuuspankki muisti 150-vuotiasta Alajärven kaupunkia

0
Pankinjohtaja Markku Pelkonen Alajärven Osuuspankista oli luovuttamassa lahjashekkiä Alajärven kaupungille. (foto: Jukka Ketonen)

Alajärven Osuuspankki lahjoitti tänään (21.8.) iltapäivällä Alajärven kaupungin johdolle 10 000 euroa käytettäväksi kaupunkilaisille tarjottavien 150-juhlavuoden tapahtumien järjestelyihin.

Vuosittain monipuolisesti ja laajasti Alajärven eri seuroja ja yhdistyksiä lahjoituksin ja avustuksin tukeva Alajärven Osuuspankki on lahjoittanut tänä vuonna myös kaksi yhteisöllistä suurempaa lahjasummaa. 150-vuottaan juhliva Soinin kunta on saanut lahjoituksen Soinin konttorilla ja nyt Alajärven pääkonttorilla järjestetyssä luovutustilaisuudessa samanarvoisen 10 000 euron lahjashekin sai Alajärven kaupunki.

Lahjashekin luovuttivat Alajärven Osuuspankin puolesta (vas.) pankinjohtajat Markku Pelkonen ja Jari Leivo. Lahjasummaa vastaanottamassa olivat (kesk) Alajärven kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Joensuu, kaupunginjohtaja Vesa Koivunen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Palmu ja halllintojohtaja Sanna Matintupa. (jpnews.fi)

Lahjoittaja toiveena oli, että lahjasummaa tultaisiin käyttämään monipuolisesti eri ikäryhmille järjestettäviin juhlavuoden tilaisuuksiin. Alajärven Osuuspankilta saadusta merkittävästä lahjoituksesta kiitti kaupungin puolesta hallituksen puheenjohtaja Sari Palmu. Kaupungin saamia lahjoitusvaroja tullaan käyttämään 150- juhlavuoden ja erityisesti syyskuun lopulla järjestettävän juhlaviikon tapahtumien järjestelykuluissa. (Kuuntele lisää alla olevasta ääninauhasta!)

Alajärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Palmu (foto: Jukka Ketonen)

KUUNTELE TALTIOINTI LAHJASHEKIN LUOVUTUKSESTA!

Äänessä: pankinjohtaja Markku Pelkonen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Palmu.

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI