Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä

0
Alavuden kaupungintalo

Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä 21.12.2020

Kaupunginhallitus myönsi kuntarahoitusosuuden ja tarvittaessa tilapäisen lainan Alavus Pumptrack ry:lle harrasteradan rakentamiseen. Rata soveltuu polkupyörille, scooteille, skeittilaudoille ja rullaluistimille. Radan käyttö ei vaadi erikoisvalmisteisia välineitä tai varusteita. Radan ensisijaiset käyttäjäryhmät ovat lapset ja nuoret, mutta se soveltuu myös perheiden yhdessä liikkumiseen. Päärahoitusta haetaan ELY-keskukselta, ja lisäksi yhdistys on hankkinut yksityistä rahoitusta.

Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitoksen yhteistoimintasopimukseen on tehty tarkennuksia. Osa niistä liittyy Isonkyrön maakunta-muutokseen, ja osa on teknisluontoisia tarkennuksia vuodesta 2008 alkaen voimassa olleeseen sopimukseen. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle näiden muutosten hyväksymistä.

Kaupunginhallitus hyväksyi Aurinkorannan asuntoalueelta ostetun tontin kauppakirjan

Merkittiin tiedoksi Valtiovarainministeriön muutospäätös 7.12.2020 peruspalvelujen valtionosuudesta vuodelle 2020. Kyseessä ovat viimeisimmät koronaan liittyvät päätökset.

Kaupunginhallitus totesi ja hyväksyi koronarajoitusten vaikutukset Alavuden kaupungin toimintaan ajalla 22.12.2020 -17.1.2021. Rajoitukset perustuvat sekä Aluehallintoviraston määräyksiin että Alueellisen korona-Nyrkin suosituksiin.


 

JÄTÄ KOMMENTTI