Alavuden kuolokolarista uutta tietoa -kaikki kolarin osapuolet ja uhrit nuoria aikuisia ja lapsia!

0

Pohjanmaan poliisi jatkaa edelleen torstaina (6.8.) kello 12.46 aikaan Alavudella, Sydänmaantiellä tapahtuneen kuolonkolarin tutkintaa.

Poliisin tämän hetken tietojen mukaan 22-vuotias vaasalainen mies on ajanut henkilöautolla Sydänmaantietä Seinäjoen suunnasta. Noin 300 metriä ennen Peräseinäjoentien risteystä oikealle kääntyvässä kaarteessa vaasalaisen miehen kuljettama auto oli lähtenyt heittelehtimään ja ajautunut vastaantulevan liikenteen kaistalle, jossa se törmäsi sivuluisussa vastakkaisesta suunnasta tulleeseen toiseen henkilöautoon.

Vaasalaisen autossa matkustajan olleet 19-vuotias tamperelainen nainen ja 33-vuotias vaasalainen mies kuolivat kolarissa saamiinsa vammoihin. Kuljettajana toiminut 22-vuotias vaasalainen mies on hoidettavana Tampereen keskussairaalassa ja hänen tilansa on edelleen kriittinen.

Peräseinäjoentien suunnasta Sydänmaantietä törmäykseen joutunutta henkilöauto kuljetti 35-vuotias alavutelainen nainen. Auton kyydissä oli kolme poikaa, joiden iät olivat 9-, 6- ja 4 vuotta.

Kaikki törmäyksen kohteeksi joutuneesta autosta oleet menivät tarkastukseen Alavuden terveyskeskukseen. Autoa kuljettanut nainen oli yön ajan tarkkailussa terveyskeskuksessa mutta hänellä ei todettu vakavia vammoja. Pojista 6-vuotias kuljetettiin Seinäjoen aluesairaalaan, koska hänellä epäiltiin sisäisiä vammoja. Yön aikana poika kuljetettiin Helsinkiin, jossa hänet leikattiin. Poika on toipumassa leikkauksesta.

Tapahtumaa tutkitaan 22-vuotiaan vaasalaisen miehen osalta epäiltynä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kahtena kuolemantuottamuksena. Alkoholin tai muiden huumaavien aineiden osuutta tapahtumaan tutkitaan myös.

Mikäli, yleisöllä on tietoa tai havaintoja tapahtumaan liittyen, niin näitä henkilöitä pyydetään ottamaan Alavuden poliisiaseman tutkintaryhmän puhelimeen numero 040 837 7959.

JÄTÄ KOMMENTTI