Apteekkivarkaus Vetelissä – myös vartiontiliikkeen auto varastettiin

0

Päivitetty 13.10.2013 klo 16.00

Vetelissä murtauduttiin viime yönä kello puoli neljän aikaan aikaan apteekkiin. Keski-Pohjanmaan poliisin ehtiessä paikalle, oli vartiointiliikkeen vartija onnistunut saamaan yhden tekijöistä kiinni. Toinen varkaista onnistui kuitenkin kamppailun aikana ottaamaan haltuunsa vartijan käyttämän vartiontiliikkeen auton.

Toinen paikallaolleista miehistä oli tullut tekijäkumppanille apuun ja alkanut lyömään ja potkimaan vartijaa. Mies kuitenkin poistui ja anasti vartiointiliikkeen auton. Poliisi otti lähistöltä kiinni vielä yhden tekijän. Kiinniotetut tekijät olivat ulkopaikkakuntalaisia.

Vartiointiliikkeen autolla paennut tekijä on edelleen pakosalla – anastettu auto löytyi Halsualta

Vartiontiliikkeen Opel Vivaro Van -merkkinen pakettiauto, rekisterinumero TNI-944 on  löydetty aamupäivällä Halsualta metsäautotien varresta ojaan ajettuna.

Nainen riehui ja särki paikkoja Perhossa

Sunnuntaina yöllä kello puoli koolmen aikaan naishenkilö yritti tunkeutua entisen miesystävänsä asuntoon Perhossa.

Nainen oli vaatinut päästä sisälle, mutta mies ei ollut tähän suostunut. Nainen oli suivaantunut ja rikkonut oven ikkunan luudan varrella ja yrittänyt avata ovea. Mies oli saanut tämän estettyä, jolloin nainen oli ottanut lankunpätkän ja alkanut lyömään tällä miestä ikkunan kautta. Mies sai ruhjeita kasvoihin. Naisen poistuttua, oli nainen rikkonut mennessään vielä makuuhuoneen ikkunan kivellä heittämällä.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI