Arja Väliaho on siirtynyt Ähtärin eläinpuiston johtoon – Kimmo Stude jatkaa kehitysjohtajana heinäkuun loppuun.

0
Arja väliaho ottaa Ähtärin eläinpuisto Oy:n suitset käsiinsä (Arkistokuva)

Ähtärin Eläinpuisto Oy:n johdon tehtäviä ollaan järjestämässä uudelleen. Hallituksen puheenjohtaja Arja Väliaho siirtyy hoitamaan yhtiöiden toimitusjohtajan tehtävää, ja tähän saakka toimitusjohtajana toiminut Kimmo Stude jatkaa yhtiöiden kehitysjohtajana tukemassa uutta johtoa heinäkuun loppuun saakka. Hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty hallituksen varapuheenjohtajana aikaisemmin toiminut Risto Sivonen. Muutokset toteutetaan välittömästi.

– Näillä toimilla pyrimme varmistamaan toimintamme jatkuvuuden myös korona-ajan jälkeen, kertoo Arja Väliaho.

– Käynnissä oleva epidemia tulee aiheuttamaan sen, että eläinpuistoalueen kehittymistä pitää pystyä johtamaan vielä intensiivisemmin Ähtäristä käsin ja palautuminen tulee viemään aikaa. Olen hoitanut tehtävää Espoon kotini ja Ähtärin väliä liikkuen ja katsoimme yhdessä hallituksen kanssa, että nyt toteutettavat muutokset ovat tarpeen. Tuen yhtiöiden uutta johtoa parhaani mukaan kesän ajan ja toivon upealle, perinteikkäälle Ähtärin Eläinpuistolle kaikkea hyvää pitkälle tulevaisuuteen, toteaa Kimmo Stude.

Ähtärin Eläinpuisto avaa ovensa yleisölle viranomaisohjeiden niin salliessa. Tarvittaessa vierailijoiden määrää on mahdollista rajoittaa. Ähtärin Eläinpuisto Oy:n kuuluvat kolme yhtiötä; Ähtärin Eläinpuisto, Hotelli Mesikämmen ja Snowpanda-yhtiö. Yritykset työllistävät yhteensä 44 henkilöä ja tarjoavat merkittävän määrän kesätyöpaikkoja alueella.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI