EDUSKUNTA | Hongistolla huoli paikallisteistä

0
Kansanedustaja Reijo Hongisto
Kansanedustaja Reijo Hongisto (PS) esittää talousarvioaloiteissaan 2,5 milj. euron lisäystä ensi vuoden budjettiin. Lisäys kohdentuisi paikallistiestön perusparantamiseen ja päällystämiseen.

Hongisto esittää rahoituksen järjestämistä mm. Lapualle ns. Koveron risteyksen liikennejärjestelyjen parantamiseen, sekä Alajärvellä Kaartusentien perusparantamiseen ja Koskenvarren kevytväylän rakentamiseen, Perhossa Perhon keskustasta Kinnulaan menevän paikallistien parantamiseen, Evijärvellä Karvosen paikallistien perusparantamiseen, Soinissa Soini – Karstula välillä kulkevan Lehtomäen paikallistien perusparantamiseen.

Myös Vetelissä kaivataan korjausta Puuroisen ja Polson kylät yhdistävälle paikallistielle ja Halsualla Sillanpäästä lähtevälle ja Lestijärvelle menevälle tie numero 751:lle, sekä Kaustisella Kolan ja Vintturin kylät yhdistävälle paikallistielle.
Hongisto anoo yhdessä vaalipiirin edustajien kanssa  lisärahoitusta Lehtimäen opiston toimintakuluihin ja KT 6:n perusparantamiseen ja päällystämiseen välille Evijärvi- Kaustinen, sekä KT63 ja KT68 risteyksen liikennejärjestelyjen parantamiseen esimerkiksi kiertoliittymän avulla.

JÄTÄ KOMMENTTI