Etelä-Pohjanmaan yrittäjien puheenjohtaja möi tehtaansa

0
Lasse Anttila valittiin viime vuoden lopulla Etelä-Pohjanmaan yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi (Arkistokuva)
Jalasjärveläinen Lennol Oy ja Alavuden Varjostin Oy ovat allekirjoittaneet yrityskaupan, jolla Lennol ostaa Alavuden Varjostimen koko osakekannan nykyisiltä omistajilta Lasse ja Hilkka Anttilalta.

Varjostimien tuotanto tullaan siirtämään kesäkuun alusta Lennolin tiloihin Jalasjärvelle.

Lasse Anttila nimitettiin viime vuoden marraskuussa äänestyksen jälkeen Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi.

Lennol Oy

Lennol Oy on vuonna 1967 perustettu menestyvä suomalainen tekstiilialan yritys, joka suunnittelee ja valmistaa sisustustekstiilejä ja pehmusteita huonekaluteollisuudelle. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös verhot ja verhotarvikkeet, peitteet ja tyynyt sekä askarteluvanut ja sisätyynyt. Yrityksen visiona on olla johtava tekstiileihin perustuvien kotien sisustuskokonaisuuksien tuottaja Suomessa ja lähialueilla sekä luotettava yhteistyökumppani huonekaluteollisuudelle.

Tehdas ja yrityksen pääkonttori sijaitsevat Jalasjärvellä ja työllistävät n. 20 henkeä. Tuotteita jälleenmyyvät huonekaluliikkeet, sisustusliikkeet, käsityöliikkeet ja tavaratalot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Lisäksi Lennolin tuotteita myydään tällä hetkellä myös Saksan ja Puolan Amazon-verkkokaupoissa.

Lennol Oy:n toiminnan ytimenä on oma kilpailukykyinen kotimainen tuotanto ja suunnittelu, jotka perustuvat kokemukseen, osaamiseen ja uusimman teknologian hyödyntämiseen. Yrityksen perusarvoina on ollut alusta asti kierrätyksen ja ympäristöystävällisyyden huomioiminen valmistuksen eri vaiheissa.

JÄTÄ KOMMENTTI