Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko vieraili Soinissa

0
vas. Heikki Risikko ja Jouni Peura

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko vieraili Soinissa tänään. Käynnin päätteeksi hän totesi Soinin yrittäjyyden olevan monipuolista ja onnistunutta. On menestyneitä yrityksiä ja jopa menetystarinoita, yrityksiä, jotka ovat onnistuneet kehittämään toimintaansa turvaten samalla yritystoiminnan jatkon sukupolvien yli.

vas. Juha-Pekka Keisala, Pekka Päivärinta, Leo Takala, Juha Viitasaari, Pirkko Ylätalo, Heikki Risikko ja Seija Ojajärvi

Soinin kunnan edustajina vierailun aikana toimivat kunnanjohtja Juha Viitasaari, hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Keisala, JPYP:n yritysneuvoja Pirkko Ylätalo ja Etela-Pohjanmaan yrittäjien varapuheenjohtaja Seija Ojajärvi.

Ensimmäisen tutustumiskohteen, MatkaPeuran edustajina paikalla olivat toimitusjohtaja Jouni Peura, Sampo Reura, Salla Peura sekä Pekka Päivärinta.

Heikki Risikkoa kiinnosti erikoisesti liikenneasiat. Jouni Peura kertoi yrityksen kehityksestä ja etenkin laajentumisesta, siis yritysostoista. Liikennetoimialan ongelmat laajasti tulivat myös Risikon tiedoksi. Myös teiden osalta keskustelua syntyi, etenkin teiden kunto, niiden pitäminen liikennöitävässä kunnossa on erikoisen tärkeää yritysten toiminnalle.

Tottakai keskusteluissa kunnan kanssa keskusteltiin sotesta ja sen tuomista mahdollisuuksista yksityiselle sektorille, etekin pk-sektorilla

Toimitusjohtaja Heikki Risikon vierailukohteet Soinissa olivat: Peuran Liikenne, Kohiwood Oy, MK-Rahti Oy, Huolto Mäki Oy ja Oivarauta Oy.

Yhteisenä toteamuksena todettiin Soinissa olevan positiivinen vireys ja osaavan työvoimankin tarvetta.

 

JÄTÄ KOMMENTTI