Hautakylään 21 tuulivoimalaa

2
Tuulivoimalat kartalla

Soiniin on tulossa lisää tuulivoimaloita. Hautakylän osalle niitä tulee 21 kappaletta ja Ähtärin puolelle 9 voimalaa. Energiequelle Oy esitteli eilen hanketta Hautakylän toimintakeskuksessa.

Energiequellen esittelytiimi: vas. projektipäällikkö Atte Lohman, maanvuokrausasiantuntija Tore Regnell ja nuorempi projektipäällikkö Reea Palonen.

Energiequelle Oy on vahva hiilineutraali energiatoimija Soinissa. Konttisuon voimalan rakentaminen starttaa vielä tänä vuonna ja Hautakylän myllyt pyörivät viimeistään viiden vuoden kuluttua. Projektipäällikkö Atte Lohman kiitteli Soinin kuntaa ja aktiivista kunnanjohtajaa myönteisestä suhtautumisesta tuulivoimarakentamiseen.

Tuolta se kartta näyttää!

Yli kaksikymmentä vuotta toiminut Energiequelle on uusiutuvan enrgian ammattilainen ja haluaa kehittää myös Soinia määrätietoisesti ympäristöä säästävään suuntaan.

 

2 KOMMENTTIA

 1. Miksi kirjoittaa ennenaikaista soopaa, kun elykeskus on tehnyt asiasta valituksen??? Liekö puistoa tulossa koskaan.

  • Hei!

   Tämä hanke on aivan jotain muuta kuin se Pesolan alueen hanke , josta ELY-keskus on tehnyt myllyjen korkeutta koskevan valituksen. Energiequelle Oy esitteli vasta hankettaan Hautakylän suunnalta ja teksti juttuun oli heidän toiveidensa mukainen. ELY-keskus ei ole vielä puuttunut valituksin millään tavalla ko. hankkeeseen.

   Jussi Paarvala
   jpnews

JÄTÄ KOMMENTTI