Henkilöauto suistui katolleen syvälle ojaan Vimpelissä

0

Liikenneonnettomuus sattui tänään iltapäivällä vähän ennen kello puoli neljää kantatiellä 68 Vimpelin Vatpakanmäen teollisuusalueen kohdalla. Onnettomuudessa oli osallisena yksi henkilöauto, joka suistui syvälle ojanluiskaan.

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen Vimpelin kaksi yksikköä saivat hälytyksen liikenneonnettomuuspaikalle Vimpelintielle. Pelastuslaitoksen paikallispäivystäjän mukaan onnettomuudessa oli osallisena vain yksi henkilöauto, jolla matkasi noin keski-ikäinen vimpeliläinen naishenkilö.  Auto oli tulossa Alajärven suunnasta kohti Vimpeliä, kun se vielä tuntemattomasta syystä oli ajautunut vastaantulevan liikenteen kaistan yli aina vasemmanpuoleisen tien luiskan viheriölle saakka. Täältä henkilöauto oli ajautunut, mitä ilmeisimmin voimakkaan korjausliikkeen tehtyään, takaisin kantatielle ja ylittänyt sen vauhdilla syöksyen menosuunnassaan oikealle puolen syvälle ojan luiskan pohjalle. Mennessään auto oli pyörähtänyt ympäri ja päätyi lopulta katolleen metsän reunaan.

 

Pienehkö henkilöauto suistui katolleen syvälle tienluiskan pohjalle (jpnews.fi)

Lähellä olevalta teollisuusalueelta huomattiin tapahtunut ulosajo ja kiiruhdettiin apuun. Nainen pääsi itse irti vöistään ja ulos autosta. Ensihoitokeskuksen ambulanssi kuljetti kuljettajan Järvi-Pohjanmaan terveyskeskukseen lähempiin tarkastuksiin. Auto kärsi peltivaurioita. Poliisi selvittää onnettomuuden syitä.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI