Huumeiden käyttö ”rehottaa” entisestään Seinäjoella

0

Pohjanmaan poliisin partioiden torstaina iltapäivällä ja tänään aamuyöstä Seinäjoen ydinkeskustaan alueella tekemät huomiot ja kiinniotot kohdistuivat yleisillä paikoilla huumeita käyttäneisiin ja niitä toisille välittäneisiin henkilöihin.

Torstaina iltapäivällä poliisin huomio kiinnittyi jalkakäytävällä sätkää poltelleeseen mieskolmikkoon, joka poliisin havaittuaan poistui välittömästi läheiseen asuntoon. Poliisin mennessä selvittämään miesten outoa käytöstä, näkyi asunnossa huumausaineiden käyttövälineitä. Poliisi otti kiinni asunnosta 90-luvun alkupuolella syntyneen mieskolmikon ja myöhemmin myös asunnon haltijan. Kolme kiinniotetuista oli poliisin mukaan ulkopaikkakuntalaisia. Asunnosta löytyi lisäksi kotietsinnässä erilaisia huumausaineita sen verran paljon, että poliisi tutkii asiaa huumausainerikoksena.

Huumeiden välittäjä ”erehtyi” pubista

Poliisi otti kiinni lauantaina puoli kahden aikaan aamuyöstä Seinäjoen keskustan pubista ylistarolaisen parikymppisen miehen, jonka epäillään välittäneen huumausainetta ravintolassa. Pubin henkilökunta oli havainnut tapahtuneen ja otti miehen kiinni. Ravintolan asiakkaat olivat saaneet ”diilerin” pussin haltuunsa ja toimittivat sen henkilökunnan huostaan. Mies toimitettiin poliisivankilaan ja asiaa tutkitaan huumausainerikoksena, jollaisena tutkitaan huumeasioita, kun kyse on huumeen välittämisestä tai luovuttamisesta toiselle henkilölle


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI